louisekihlgren!

Så ser kvällen ut

Ska snart börja sminka mig och platta håret. Kläderna ligger framme och maten står i kylen redo för att värmas.
Tar 8 bussen ut till skattkärr för att ha nyårs fest med ett stort antal goa vänner. Känns som kvällen kommer bli ganska bra även om jag inte har stora förväntningar eftersom de känns som en vanlig fest h3h3!! Tar någon nattbuss hem så jag kanske bloggar när jag kommer hem så ni vet att jag lever hihihi! Kameran åker med så ni får nog lite sköna bilder i morgon!! <3

hur ska 2012 bli?

bild från arkivet
Hemma efter en härlig kväll hos Jens, vi har snackar om typ allt och lyssna på musik osv. Nu ska jag sova så hejdå!

30 12 2011

bild från i sommras på fina paret jensa och dalle!
Årets nästsista kväll kan man väl säga, ska jag tillbringa med Linda Filippa och Jens. Får se när jag kommer hem!

La Shoe

Drog in till stan vid halv tre och kom hem nyss. Köpte skorna (bilden ovan), skinnkortbyxor från vero moda och ett linne från Akazia. Linnet ska jag lämna tillbaka och kortbyxorna får vi se vad de blir med. Skorna är jag jätte kär i så dom kommer användas flitit !! Nu ska jag kolla om jag kan käka något sen ska jag träffa linda och filippa.

FUCK YOU!

random från julafton
Vaknade runt halv 2 och gjorde mig i ordning för att åka till Grums eftersom farmor fyllde år idag. Vi va där i några timmar sen när jag kom hem bytte jag om sen drog jag till kebabhouse där filippa, linda och lisa käkade. Senare gick vi hem till filippa efter att ha köpt lite gott. Nu ska jag snart sova för i morgon ska jag till stan med Linda och Lisa så heeeeeeeerrå!

Watch series

Syns jätte dålig men ni ser nog att överläppen ''hänger'' den är biggare nu än när jag tog bilden...fml
Ligger nerbäddad i sängen nu men svullen läpp ännu en gång. Ska titta lite på Friends och lyssna på musik innan jag somnar. I morgon ska jag va med mina tre, får se om jag går till stan innan. Natti natti!