louisekihlgren!

VAFAN HÄNDER?????

Kände att de kliade på läpparna och då tänkte jag att jag bara va lite torr men sen vips såg jag ut så här!! VAFAN HÄNDER ??? får panik :( Nu ska jag gråta tills jag somnar pga detta hejdå!!!!

Jag snubblade på mållinjen och nu är allt borta

tjenare suckers, sitter i min säng nu och är asa dasa super trött så jag ska snart slagga. Jag åkte in till stan och mötte filippa förut och jagköpte inget. Sen när klockan va åtta och jag hade vart hemma en stund och käkar osv så kom filippa hit så kollade vi på The hangover, den va rätt okej. Mitt humör är väl varken bra eller dåligt jag är bara sjuuuuuukt trött så jag ska sätta på någon värdelös film som vanligt sen Zzzzzova cya!

Sometimes it hurts!

ofräsch chey men va gör de?!
Drar till stan med filippa nu. Kände att jag behövde komma ut lite och vi får se om jag köper något. Isåfall blir de någon viktigt för resten av pengarna ska jag spara till Göteborgsresan. Hörs senare herrrrrrrå!!

POPCORN!

Sämst bild jag vet men jag gillar när de är lite suddigt för ögonen ;)
Sitter och käkar popcorn nu och ska snart tanka någon film. Idag har jag bara och då menar jag bara legat i sängen och inte gjort ett skit. Gött att veta att de är lov. Jag och Charlotte bestämde idag att vi ska åka till göteborg på onsdag eller torsdag så vi får väl fixa tågbiljetter och sånt snart. Nu ska jag lyssna på Hannah Montana och Justin Bieber så heeeeeeeeerrå!!

Taio Cruz

En kompis länka denna låten i facebookchatten och jag blev typ kär :D värsta skön låt och Taio Cruz är mums :D NEJ låten är inte symbolisk...
Bilder från förfesten kommer senare när Anna har skickat dom :) Kvällen va förövrigt jätterolig. Träffade nytt folk och underbara kompisar. Idag är sängen min bästavän och bästa vänner släpper man ju inte så ;) Hörs sen Ciao <3

feeeeeeeest!

Kvällens look (Y)
Nu är jag färdig fixad, ska bara sätta på mig smycket, platta håret och käka. Om en timme drar jag till Anna med massa tjejor på lite förfest sen drar vi vidare till Kronoparken på lokalfest hos massa kompisar. Kvällen kommer säkert bli awesome. Bloggar nog i morgon för jag kommer hem sent ikväll. Ha en trevlig lördag kåmpisar!!

Haaaaaaaaalloween

Kryddade lite i photoshop men fan va kul jag har :D
Tankar massa filmer för ikväll ska jag inte lämna sängen! Jag ska snart upp och käka sen blir sängen min kååmpiz.

Halloweenkläderna!

Jag och Lisa ska ha rocktema i morgon kväll. Jag ska ha kläderna på bilden sen ska jag va svart sminkad, göra håret lite större och ha mer smycken!! ROCK ON PEOPLE!!

Svarta jeans - Gina tricot
Svart/grå Guns n roses tröja - H&M (köpte idag)
Svarta spets handskar - Glitter
Svarta converse

Stan skola hem

Drar nu till stan med min fialotta sen ska vi till skolan och ha Samhäll sen slutar vi. Då blir de hem, städa, packa och åka till mamma.

Torsdag

leker lite med photoshop och jag börjar haja lite nu faktiskt. Bilden ni ser över tog jag förut idag men jag har redigerat med kurvor brus & text. Nu ska jag sova för i morgon ska jag möta lotta kvart över 11 för att gå på stan innan skolan hajjdo!