louisekihlgren!

jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Går kvällen va jätte mysig, vi strundade i filmen för vi hade så mycket att prata om. Mycket snack, skratt och godsaker.
Idag vaknade jag tidigt och drog till stan vid 12, köpte inget men de är bara bra hehe! När jag kom hem käkade jag god mat sen la jag mig ute i solen och jag fick att' lite färg. Nu har jag nyss duschat och ska senare ikväll dra till Linda med dom tre bästa!

Släktkalas

Blev upphämtad på stan av Simon förut så åkte vi till hultsberg för att fira några släktingar som fyllt år. Jag kom hem för någon halvtimmesen och väntar nu på att Linda Filippa och Emelie ska komma hit för att se på lite skräckfilm och ha lite mysigt.

Lördag

fick bli en jävligt snygg spegelbild på mig..... tycker vekligen inte om färgen på mitt iphoneskal men får ha de tills jag hittar något annat!!
Drar till stan men Charlotte och Sara om en stund, får se om jag köper något. Vid fyra ska jag åka till kusinerna på kalas med släkten och ikväll ska jag va med några tjejer och se på film. Bloggar kanske senare cya!!

Fredag

godaste frukosten i morse!
Tjenis på er, försökte blogga i morse från mobilen men appen fuckar hela tiden..! Dagen har gått fort och varit bra, jag har stått i kassan typ hela dagen, as kul att jag får stå själv nu fast enligt lagen (jag är inte 18) så får jag inte stå själv. Nu ska jag snart åka till Charlotte för lite mys och snack, love it! Bloggar kanske inte något mer idag beror på om appen funkar så kanske jag slänger in något mysigt inlägg sen, cya!

Dansstudion

image description

Sitter på dansstudion och dricker yoggi och käkar snickers, försöker vakna till innan träning. Jag har så sjukt ont i halsen och är galet trött i kroppen!!!! Rensade galjar förut på jobbet, de tog oss två timmar men Eva och jag belönade oss med cola efteråt. Grattis till brorsan som har fixat körkortet idag, blir nog hämtat av han här sen också.

 

 

Tisdag

image description

Tog en kvälls promenad förut, kände att jag behövde luft! Dagen på jobbet va dryg så här innan löning är de inte mycket folk. Jag målade provhyttarna och svarade på apu-uppgifterna jag hade. Nu väntar jag på att wermlandforever ska börja sen ska jag sova, natti!

 

Mobilblogg

Tänkte testa att blogga från mobilen hehe. Ska snart dra mig mot jobbet, vet inte när jag slutar idag men ja slänger nog in ett inlägg ikväll!

I've never felt this way before Everything that I do reminds me of you

Hade 15 minuter Filmkunskap i morse så när jag slutat satte jag mig och snackade med Firmesk väldigt länge, vi busade runt på Sundsta innan vi åkte till Tingvalla för att äta. Vi gick på stan en stund innan vi började igen, resten av dagen sög för jag hade inget att jobba med så jag satt bara och slappa.
Drog på träning förut och de fick väl så där, mina knän spökar ju med mig hela tiden. Nu ska jag fixa med min Iphone för i natt flyttas mitt abonemang och jag ska börja använda min nya kärlek. Herrå!!