louisekihlgren!

Yolo

Drar till Charlotte för lite kebab mys sen får vi se vad vi gör!
Ni får en liten fjortis-puss-bild

Fredag

Myströjan på och snart ska jag gå till skolan för att ha en ganska kort skoldag. Helgen är för övrigt helt oplanerad så vi får se vad som händer, första gången sen Valborg som jag inte har planerat utgång men vi får väl se vad de blir!

Whitefail att jag inte har någon skärm just nu haha..
 
Nu är nya skrivbordet på plats, feeet nöjd! Känns mer stilrent med hel vitt. Nu ska jag snart gå till Konsum och köpa cola osv sen ska jag titta på The lucky one!

I've done the best I can, to make them realize.

 
De bilder som blev från helgen, den sista är från Elias facebook!

Sitter nu och lyssnar på musik men ska snart börja kolla på den sista Harry Potter filmen woop woop. 
Just nu så ööönskar jag att pappa ringer och säger att han köper med kebab hem för suget har fan aldrig varit större.... tragiskt!
I morgon börjar jag efter lunch och på kväll hoppas jag att mina kusiner hämtar mitt skrivbord så jag kan åka till ikea och köpa det skrivbordet som bara står och väntar på att pappa ska öppna plånkan och köpa de till mig! 
 
Senaste dagarna har inredning varit i mina tankar typ hela tiden och jag vill bara köpa nytt nytt nytt!!

Onsdag

Fick precis reda på att min svenska är inställd så jag ska gå och göra god frukost sen krypa ner i sängen med någon film eller något. Sen blir de Näthandel och relionskunskap! Ska försöka tvinga med min kära far till Ikea senare.

Tisdag

Ligger i sängen efter en timmes sömn och tur ner i tvättstugan. Jag ligger och väntar på att Harry Potter filmen ska bli klar så jag kan se den, bara två filmer kvar nu!! Vet dock typ redan vad som händer..
Så pigg va jag i morse!

The half-blood prince!

Va på stan med Charlotte en stund förut annars har jag inte gjort mer än att kolla på Harry Potter! Snart ska jag sova och i morgon blir de ganska lång skoldag sen avslutar jag dagen på gymmet!

Måndag

En timmes skola nu, senare ska jag kanske träffa ett par vänner och planera helgen!

-

Drog som sagt till stan och fikade med Charlotte vid 3, när jag kom hem städade jag ur mina tre garderober vilken behövdes! Nu sitter jag i köket och kokar potatis och väntar på att pappa ska komma hem eftersom jag inte har en aning om hur man gör när dom är klara..... Senare blir de kanske lite bloggfix för de behövs! 
I morgon börjar jag vid 12 så de blir en lång sövmöra! 

Svar på kommentar!

Fick denna kommentaren för typ en vecka sen men har glömt bort att svara!
svar: Nej jag har ingen pojkvän, älsklingen som jag fikade med då va Charlotte! I'm fucking single baby!!!