louisekihlgren!

-

Jag lovade mig själv att detta aldrig skulle hända igen,
allt var för bra för att vara sant och jag glömde snabbt vad som kunde hända.
Nu är jag trött på det här, jag ska aldrig mer låta någon göra mig illa!
 
Igår vaknade jag och mådde hur bra som helst, åkte till skolan och kompliterade några grejer så att jag nu ska få högre betyg. Dagen flöt på bra tills kvällen kom, kön till studentfesten var fan det västa jag varit med om. Väl inne var mitt humör inte toppen och det gick inte bättre. Jag gick hem vid halv två från Temepel och var hemma vid tre, vet inte vad jag gick för konstig väg...
Idag har jag varit i skolan en halvtimme för att säga hejdå till klassen osv.
Får se vad som händer ikväll, eftersom jag fortfarande är ''ur form'' kanske jag bara ska vara hemma annars ska jag förmodligen träffa någon!
Bilder från förfesten kommer någon gång!
 
På måndag är det jul och den dagen har jag lust att bara ligga i sängen under täcket och titta på film hela dagen. Vilken världelös dag!

vad blireeeeee?!

De senaste dagarna har bestått av plugg mestadels. Igår hann jag även med en stund på stan med Firmesk, längesen vi snackade. Nu ska jag snart dricka några koppar kaffe innan jag ska åka till sundsta för att titta på Julcupen och inatt ska jag skeda med Charlotte, kan det bli mysigare än att ha henne dreglandes på mig?? ja det kan det!!
Aja i morgon kommer jag va redigt trött så ah, på torsdag är det studentfest och på fredag är det LOOOOV!
herrå!

Så mycket bättre!

ph1; Jag och lotta på studiebesök på ntw. ph2; Gudisförbud under veckan men i torsdagskväll fick jag äntligen äta mig fet!! ph3; Firade ''halvsyrrans'' 18årsdag igår, det bjöds på skumpa. ph4; lite nyare egobild!
Hej meningslösa blogg, sitter i sängen och kan inte slita ögonen från min älskade lilla Zidane som jag har saknat så mycket. Plugga var tanken idag men den tanken flög iväg ganska snabbt, istället har jag gått runt i längenheten och drönat (om det ens är ett ord..?)
Hela familjen är på julbord så jag är ensam hemma WOHO. Ikväll ska jag käka kebab och kolla på Så mycket bättre och bara njuta av att vara ensam.

BUDDHA

Det är en liten Buddha som jag fick av min moster, läderbandet satte jag dit själv!

I svarta kläder säger jag farväl

när jag klev innanför dörrarna kände jag att jag bara ville vända om och gå, jag visste inte hur jag skulle göra och jag ville inte möta någons blick. Jag har aldrig varit ett fan av kyrkor men jag har ändå tänkt att det är en mysig plats, nu kändes den bara kall, hård och sorgsen. Jag kunde se sorgen i allas ögon och ingen visste riktigt vad dom skulle säga, ingen ville titta mot kyrkans mittpunkt, ingen ville se vad vi snart skulle få möta. 
 
Väntan var lång när vi satt framme i första bänkraden, jag undveck att titta rakt fram utan istället tittade jag på änglarna i taket och figurerna på väggen. Jag fick även fokus på ett plastglas som stod under en blomma som droppade vatten. Jag tittade flera gånger bakåt för att se vilka som skulle komma in och sätta sig. Jag försökte se vad det stod på texterna på alla blommor som låg där framme. 
 
Tillslut hörde jag hur orgeln började spela något och efter det gick prästen fram och berättade varför vi alla hade samlats där. Även om jag tror att alla redan visste det..! 
När fösta psalmen började och min mamma som satt brevid började ta ton hörde jag snyft från alla håll och då brast det för mig med. Jag som inte tidigare förstått att det som hänt verkligen hänt, jag kände att hugg i magen och mamma tog min hand och jag höll den hårt. 
 
Jag hade äntligen fått andas ut och lugnat ner mig. När vi gick upp för att lägga en blomma och säga farväl kände jag hur det kom igen, jag tog mammas hand och kände hur ond det gjorde i magen. Helst hade jag velat gå ut därifrån men jag gick istället tillbaka och satte mig.
 
Att se hennes gamla vänner så ledsna gjorde ont, att vänskap kan hålla så länge..!!
 
Jag älskar dig och jag vet att vi kommer ses igen, hoppas Gud tar väl hand om dig!

Du har fått mig att känna saker jag aldrig tidigare upplevt!

Hej på er hehe.. blogger dör sakta men säkert ut!
Den här veckan gör jag min sista vecka på Indiska så jag kommer säkert börja blogga lite bättre då. Den här veckan som vart har jag inte gjort så mycket mer än vanligt. Jag har jobbat och vart på gymmet. I fredags efter jobbet åkte jag till skattkärr för en förfest med bra folk innan vi drog in till Mango club på Tempel. I går mådde jag som jag borde så jag tog en kaffe fika på stan med Charlotte, på kvällen var jag ensam hemma så jag myste till det med katten framför tvn.
Idag har jag tittat på lejonkungen filmerna och vart på gymmet, nu tittar jag på Beck och har ångest för att jag ska äckel-engelska i morgon!
Upp