louisekihlgren!

hehe

Mötte upp Serwa, Lisa, Linda, Filippa, Shewaz och Dimen på torget och vi gick till mitticity. Alla va hungriga och ville äta utom jag och filippa så vi fikade. Efter några timamr kollade vi runt i affärer och jag fick med mig lite grejer som ni ser längre ner. Nu ska jag snart käka sen ska Filippa komma hit och umgås lite, i morgon blir de luncha med mammi på stan sen ska jag till Charlotte och plugga!

So far away

Häller upp tredje koppen kaffe nu, haha jag kommer hyperventilera när jag träffar tjejerna sen. Men man kan ju aldrig få för mycket av de goda!! Iallafall,  jag ska träffa goa tjejer sen så ska vi gå och ta en fika och bara chilla, de är väl så dagen ser ut haha!! Ska nog plugga lite ikväll också. Jag slänger nog in en bild sen innan jag går så herrå!

Den lilla hjärtrusningen jag får när jag hör ditt namn!

dagens mästerverk? haha aja en bild från idag iaf!!
Ska möta upp Lisa och Linda om några minuter, vi ska köpa lite gott sen gå hit för att äta mohahah!!
Idag kan jag säga att jag verkligen fått något gjort, började med att slänga i en tvättmarskin sen drog jag ner till stan och kollade runt lite. Kom hem efter någon timme och fortsatte tvättandet samtidigt som jag plockade ordning i rummet och pluggade stor del av 7 kapitlet i Praktisk marknadsföring. Känner mig därför nöjd med dagen och i morgon ska jag möta upp lite goa tjejer på stan för en fika. Kameran åker nog med så ni får lite goa bilder.

If I die young

ovärd bild men aja 
Sitter hos Charlotte och ska plocka ordning lite för vi tar bussen som går 56 från Skåre Centrum till Herrhagen. Vi ska hem till mig och lämna min dator och lite sånt sen drar vi ner till stan och kolla på bio. Vi ska på En gång i phuket eller vad den heter.

Mot Skåre


Inviger nya vårjackan!
Drar till Charlotte nu och pluggar handel. Vet inte hur länge jag stannnar men jag har datorn med mig så jag slänger väl in ett lägg kanske.

It's when you smile while no one is watching, you know it's for real.

bjuder på två twitter bilder från i fredags. Ena är när jag och charlotte käkade frukost med kexchoklad och cola och den andra är när jag vilade ögonen lite på samhällskunskapen
Sitter och kollar på Emil i lönneberga och ska nog lägga mig och vila lite i sängen för jag är sjuukt trött. Senare ska jag käka god mat med pappa och simon och senare blir de Wallander film, chips, dipp, grönsaker och cola. Som alla andra söndagar hos pappa! I morgon åker jag till Charlotte och pluggar hela dagen sen tror jag patrick skulle komma på kvällen.

FRÅN STAN

Trosor - H&M 30:-/st
Rosa/guldig ring - H&M 49,50 :-
Elefant ring - Bik Bok 79 :-
Eyeliner - H&M 29,50 :-
Mascara - Lindex 145 :-

Saturday night

Drar till Josefine med massa tjejer snart, vi ska förfesta lite sen drar vi vidare. Svänger nog förbi Norrstrand men vart vi tar vägen sen får vi se. Bloggar nog i morgon ciao!