louisekihlgren!

Jahaja!!

Snackar med G (inte Gia!!! & vi är inte tsm), käkar kakor och dricker kaffe. Vet inte vad jag ska göra nu men jag ska väl kanske bara slappa eftersom jag har ont i hela kroppen efter dansen igår..!

Hehe

Slutade halv tre idag, då åkte jag och Charlotte till Sundsta där vi träffade Firmesk. Satt med henne och vänta på att Amanda skulle sluta. När hon väl kom åkte vi in till stan och Charlote och Amanda drog till gymmet och jag och Firmesk gick runt och kolla lite på stan. Vi träffade min älskade Frida Blomquist som jag inte träffat på länge så vi stog och snackade väldigt mycket innan jag tog bussen hem. Nu sitter jag och tänkte plugga men har inga papper -.- Ska till dansstudion och dansa ragga sen vilket jag inte är på humör för!!

Måndag

- by me
Hejsan kompisar, sitter och dricker oboy (mmm). Om någon kvart ska jag börja gå ner till stan för att möta Wikky och Helena. Vi tar sen bussen till Sundsta och har lektion, hoppas att jag kan träffa Firmesk idag!!! Men ah jag har fan inget att skriva längre så hejdå!!!
JUSTE idag börjar raggan, kommer dö av den dansen...

Will Smith


- by me
Nu har jag kollat klart på Wallander med pappa och Simon. Jag funderar på att börja se på The fresh prince of bel-air, jag har redan kolla klart på alla säsonger av Two and a half men, The OC och Friends. Jag var faktiskt in love i Will Smith när jag va typ 12 år och tittade jätte mycket på fresh prince. Men men får se om jag väljer de eller How I met your mother, jag gillar ju inte Gossip girl och sån skit ;)

Söndag

denna bild är inte redigerad!! titta va brun jag vaaaaaaaa och min hårfärg<3333 :((((
Tjäääänare kåmpisar! Gymmet förut gick väl sådär. Vi va vädligt trötta båda två men vi bet ihop. Nu ska jag snart åka till IKEA med pappa och kolla lite på saker eftersom jag ska göra om i mitt rum! Senare blir de film och mys skulle jag väl tro så ni får ha de topp!!!

Louise Filippa Lisa Linda Azhin Serwa Hawshin Dimen

Drog till Kronoparken vid 7, vi gick till ICA och köpa maaaaaaaaassa goda saker och glass -.- ..... Vi har ätit,snacka,skrattat och massa sånt mys. Kom en för inte så länge sen och nu ska jag kolla på Two and a half men sen sova. Ska till gymmet i morgon tror jag väl så jag får se om jag bloggar innan jag åker.

Som jag bäddar får du ligga!

tonight's... Nya jeansen och svart transparant skjorta från Monki
Snart ska jag dra till Kronoparken med Linda, Lisa och Filippa. Där ska vi träffa Azhin och Dimen och kanske någon mer, jag är typ ingen aning.. hehe! Får se vad vi gör, får se vad som händer, får se vad vi gör med kvällen....