louisekihlgren!

I can't even smile

Blev inget jobb idag, Charlotte och jag åkte till örsholmen men det var inga människor på stranden så vi åkte till stan och tog en fika på Carli. Super gott verkligen! Efter att vi hade gått på stan en stund drog jag hem och tittade på en serie. Efter ett tag gick jag ut på en promenad, Haga-Norrstrand-Sundsta sen satte jag mig på en bänk mitt emot CCC och bara satt där i typ 40 minuter. Nu har jag nyss tagit en dusch och ska snart käka sen blir de sova tidigt, hoppas på jobb i morgon!!

Suck My d*ck


Bild från i lördags - August, jag, bushibuhi-killen som jag inte kan namnet på, Filippa (dalles bild)

Blev upphämtad här förut och vi tog en sväng med bilen! Sen dess har jag inte gjort något mer än att ligga i sängen och lyssna på musik. Min lilla flippflopp (Filippa) åker till Frankrike i natt så jag kommer inte se henne på en vecka :( buuhu!!

Söndag

1. August tästar en XXL tröja 2. Jag och William
Vi hade ju som sagt laddat upp för tjejkväll hos Lisa men så blev de ju inte, en gammal kompis från Norrstrandsskolan bad oss komma på fest på herrhagen så vi drog dit. Där va massa folk som jag inte sett sen högstadiet, de va trevligt att träffa dom även om festen inte va så jätte rolig. Jag kom hem vid halv 3-3 eller något, nu ska jag snart dra till stan och möta Charlotte för en tur till KMTI som jag inte vart på åratal!

Lördag

Sitter hos Lisa med Linda och Filippa, vi äter lite gött och ska snart ta fram vattenpipan.

partajj

Igår åkte vi till Isac på kronoparken. Vi va typ först men sen kom de lite folk, dom flästa va random men jag kände endel så de va kul. Jag hade en väldigt trevlig kväll och den slutade inte allt för sent, jag åkte hem med typ två bussen och när jag väl va hemma somnade jag driekt!! Ikväll ska jag va med Linda Lisa och sen kommer kanske filippa. 

Yeah baby

Sitter i Lindas bil nu och ska åka till Filippa, vi ska sen ner på stan en stund. Ikväll ska jag va med dom igen, några få bilder från igår kommer senare!

Fredag

Det blev en sovmorgon idag men nu är jag på väg till jobbet. När jag har slutat ska jag lämna alla väskor hos pappa (eftersom jag byter idag) sen kör mamma mig och lotta hem till lotta. Vi ska fixa oss osv sen bär de av till kronoparken för en trevlig kväll!! Jag bloggar kanske från mobilen om blogg.se-appen vill va min vän, cya!

26 07 2012

 

Kort arbetsdag idag, Charlotte och jag gick en stund på stan och när jag kom hem duschade jag och nu ska jag och mamma snart åka till stan och käka på någon mysig restaurang. I morgon blir de kanske jobb sen blir de fest hos en kompis, får se om jag hinner blogga!!

 

Turn me on!

En liten gif från i fredags när vi rökte vp!
Ännu en ledig dag från jobbet, det är inte roligt kan jag säga eftersom jag inte kan sova på nätterna så ligger jag bara i sängen skit trött på dagarna. Vid 12 i dag åkte jag in till stan och kollade runt lite, var även in och frågade efter praktik dom sista 5 veckorna av min praktikperiod så nu väntar jag på ett samtal om en möjlig intervju. Resten av dagen har jag inte gjort något, eftersom jag är ensam hemma satte jag på Shinedown skit högt och somnade en stund. Nu ska jag åka till Bergvik med min älskling för jag har verkligen inget annat att göra.