louisekihlgren!

Fredagkväll!

Hade laddat upp för en myskväll med Linda och Filippa men då ringer Frida och ber oss komma på fest hos henne. Vi mötte upp Charlotte och sen åkte vi till frida, tjejerna som var där va lite nya men sen kom de killar som jag kände. Men de var en väldigt skön kväll med dom människorna och jag kom inte hem fören 3 typ. Idag blir sängen min vän och ikväll ska jag träffa Charlotte.

Fredag

Jag och Filippa innan dansuppvisningen, streetoutfit!
Vid halv två åkte jag till bibliotektet och lånade uppföljaren på den bok jag läser nu, jag åker ju till Mallorca med pappa på fredag så jag måste ladda upp med massa böcker! Tog en tur på stan efter de men höll hårt i plånkan idag. Snart ska jag åka till Dalle och va med henne och Filippa, känns gött med en chillkväll eftersom jag har vart ute väldigt mycket nu.. Bye!

Torsdag

Åkte till stan vid 11 idag, köpte grejerna som jag la in tidigare och käkade även en god sallad på Harrys med mamma och Christer. Vid två va jag hemma och huset var tomt så jag satte på högstavolym och stekte i solen. Senare på kvällen åkte jag hem till Charlotte och vi gjorde glass och tittade på fotboll, yay Italien!! Nu ska jag kolla lite på that 70s show sen slagga, i morgon blir de att sola om de blir fint väder annars kanske jag träffar en god vän!!

Onsdag

Dagen spenderades på solsängen vid poolen med väldens bästa bok. Kvällen spenderas på Sandgrund med grymma vänner.

Movietime!!

har tagit på mig myströjan och åker till Josefine för lite film med goa tjejer!

wzup?!

ååh vad jag älskar gifs <33
Igår var jag hemma hos Charlotte med Linda Lisa och Filippa. Vi hade köpt massa gott och tittade på High School Musical 3, tjejkväll..hehe! Idag har jag inte gjort något annat än att titta på Shoo Bre som sög och sen har jag bara lyssnat på musik i flera timmar!! Resten av dagen ska jag väl inte göra så mycket mer, vad finns det att göra lixom? längtar tills på tisdag för då får jag mina pengar så jag kan åka till stan och köpa kläder, de va längesen nu!!! (jaja Jörgen lyxfällan blablabla) Hejdå!

YOLO

Tjenis på er, huvudet har dunkat hela dagen och därför har jag spenderat dagen i sängen! Nu väntar jag på att Robin ska komma hit sen ska jag till Charlotte för mys kväll med henne linda lisa och filippa!
Hela dagen igår va jättebra! Först var jag hos familjen Blomquist vilket va väldigt mysigt och jag och frida hade endel att snacka om, sen vid 6 tog jag bussen hem för att göra ordning tills alla skulle komma. Mycket fest, skratt, lekar och gott folk var det här. Vid halv tre drog alla då gick jag och la mig. Jag har verkligen dom bästa vännerna!!

Midsommar

ph1; dagens kläder ph2; Morgonens kläder
Nu ligger jag i sängen och ska snart åka till familjen Blomquist för lite midsommarkäk, ska väl ha en ordentlig pratstund med Frida eftersom vi inte vart på jätte länge. Vid 6 tar jag bussen därifrån för att träffa några tjejer och ikväll blir de fest!!!

Torsdag

hehe fin apa..
Denna dagen har inte sett speciellt olik dom andra, börjar med att jag vaknar tidigt sen somnar om sen ligger jag bara i sängen resten av dagen fast idag har jag även tagit en powerwalk. Jag har så sjukt ont i knäna nu så jag tröst dricker cola och kollar på That 70s show!! Midsommarens planer är klara, på dagen ska jag till barndomsvännen Frida och käka med henne och hennes familj, precis som förr, och på kvällen blir de fest!!