louisekihlgren!

H&M 129:-

Jätte söta spets shorts som jag framförallt ska ha under kläningen på brorsans student men också till sommaren. haha jag va tvungen att skruva upp färgen lite för jag blev fan blekare än vanligt så nu vet ni de, ärligehet varar längst!!

17.34

Nyss haft en mysig fika med mamma och ska börja med arbetsmiljö och säkerhet medan jag kollar på paradise hotel!!

Onsdag

Ligger i sängen och äter chips, de är så man gör i de här huset eftersom de inte finns någon mat!! Började skolan halv 11 och slutade halv 1, sen dess har jag legat och pluggat till Samhällsprovet som jag ska åka tillbaka till skolan för att göra. Efter provet ska jag hem och göra mera plugg och bara slappa.

Tisdag

Började dagen med shopping innan jag gick till skolan. Hade en timmes skola idag och efter de har jag bara pluggat. Senare ska jag tillbaka till skolan för att skriva på avtal för sommarjobbet och ikväll är de sista avsnittet av Wermland forever :/

Måndag

Sitter i telefon med Charlotte och snackar om livet, sen ska jag kolla på en film och sova. Jag börjar vid ett i morgon och innan de ska jag på stan en snabbis.

Medan jag tänker på honom tänker han på någon annan

Sitter nu på mc och väntar på att mamma ska hämta mig och Charlotte. Filmen vi såg på bio va rätt bra, älska mig igen hette den och de va en riktig snyfft-film så vi satt och grina och höll varandra i händerna. När jag kommer hem ska jag sova och i morgon börjar jag med prov som jag inte kan så vi får se hur de går!!

 

07.36

image description

Sitter på bussen från Ola. Skulle ha sovit hos Lotta men vi stannade kvar så jag har legat och pratat med en kompis hela natten, stackars liten han va verkligen jätte trött men jag tvinga han att vaken med mig. Jag ska hem och sova sen ska jag tillbringa dagen med plugget och ikväll blir de bio med Charlotte!!

fredag

Skulle grillat hos Robin idag men de blev massa krångel så nu sitter jag och väntar på att min pizza ska bli klar, men jag drar dit vid 7. Humöret är lite upp och ner men de kommer säkert bli bättre under kvällen, iphone bilder får ni kanske i morgon eller något hejdå!

Torsdag

Känner att jag är aktiv på alla ställen utom just bloggen och därför tänkte jag skriva dom ställena ni hittar mig på:
Instagram - louisekihlgren
Twitter - louisekihlgren
Kik - louisekihlgren
Voxer - louisekihlgren
Tumblr - swedishwithoutswag.tumblr.com
-
Instagram och twitter är väl ställen jag hänger mest på så följ mig där om ni tycker att de vore kul hehe!
Nu ska jag gå och duscha sen ska jag kanske ringa Charlotte och stämma av lite om morgondagens kvällaktivitet cya!!

Onsdag

Har precis lagt på luren med Charlotte, vi har haft ett långt samtal mellan himmel och jord och även planerat helgen fylld med party, längesen nu så denna helg kör vi fredag och lördag. Idag har jag varit i skolan och sen låg jag några timmar ute i solen. Jag kollade även på Dear John som jag inte fattade något av så den va inget plus för min del!! Nu ska jag sova, jag börjar tio över 12 i morgon så jag har lååång sovmorgon godnatt!!!