louisekihlgren!

Lördag

Drar till stan nu för att jobba lite på eventet i mitt i city. Vet inte när jag kommer hem men jag bloggar nog innan jag åker till Charlotte ikväll ciao!

Fredag!!

hej kompisar, dagens humör har varit väldigt seg och trött. Jag har ju bästa jobbarkompisarna som sa till mig att gå hem vid 3 alltså tre timmar tidigare än jag skulle för att jag ska jobba i morgon. Somnade en stund i soffan med mamma och ska snart käka. Blir hockey och film med mammsen senare, fyfan va gött de är när de bara är vi tre (simon oxå) i huset! Går och lägger mig tidigt i kväll eftersom jag ska jobba halv 10 till typ 3!

You know you got to understand

Mötte upp Charlotte oh Ola som skulle äta eftersom Charlotte kom direkt från praktiken. Vi sprang även in på Gina Tricot för de va 20 % på hela sortimentet så jag kunde ju inte hålla plånkan därifrån och fick hem denna godingen som jag dragit i några gånger!

maybe he's no romeo

Nyss kommit hem från stan. Käkade jätte god mat på Vero med mamma och gick även en lång stund på stan. Jag köpte en klänning som jag ska ha när min älskade bror tar studenten, en bh och två hjärtformade stenar som de stog ''Krama mig'' och ''love'' på. Väntar på att pappa ska hämta mig så ska vi åka till hans jobb och prova ut sulor tll mina skor eftersom jag går fel och behöver sånt typ... Vid sex ska jag till gymmet med Charlotte,  jag har inte varit där på en vecka så vi får se hur de går. Bilder på kläderna kommer senare och så kanske jag bloggar senare.

Torsdag

Drar till stan och käkar med mamma nu efter de ska jag kolla runt lite och senare ikväll drar jag till gymmet med Charlotte!

Efter två dagar saknar jag redan min Charlotte!

Oj va dagen har varit lång men kul har jag haft, jag har verkligen värdens bästa personal!! Fick sluta 5 idag istället för 6 så jag gick till konsum och köpte något att äta sen drog jag till dansstudion och la mig i soffan. Jag va nära på att somna, men Shinedown höll mig vaken. Dansen gick sådär, knäna ville inte jobba med mig så de va lite dygt! Nu sitter jag i soffan med cola och kollar på hockey matchen. Ska snart hoppa in i duschen sen blir de natta. Gött att va ledig i morgon jag tror jag ska gå till stan och shoppa och sen ta en lång promenad till pappas jobb för att prova sulor till skorna som får mig att gå rätt. Hör av mig mer i morgon om de hejdå!

Onsdag

Jag somnade ganska snabbt innan 12 igår, jag var helt slut. Gött att jag är ledig i morgon eftersom jag ska jobba på lördag när de är event i mitt i city! Det blir nog en sväng till gymmet på dagen då eftersom jag inte hinner så mycket nu. Jag går dirket till Dansstudion på träning efter jobbet så jag hör kanske av mig efter de!

INDISKA

Ligger utslagen i sängen efter första praktikdagen. De va sjuukt kul, har larmat på, markerat rea, inredit, larmat av slagit in, packat ner i påsar osv. Personalen är så snälla så dagen går fortare än man tror. Nu kollar jag på Ringaren i Notre Dame och ska snart äta. Blir nog en tidig kväll idag eftersom jag är rå trött, får se om jag slänger in mer inlägg sen!

I'll follow you down through the eye of the storm Don't worry I'll keep you warm.

tänk att få uppleva riktg street dance!
Började dagen med redovising på Filmkunskapen som gick väldigt bra, åkte till tandläkaren och köpte nya svarta jeans från Carlings på lunchen.
Halv ligger i sängen nu och ska snart måla mina naglar, måste va fresh till praktiken i morgon ;) Väntar på att kaffet ska bli klart sen ska jag nog kolla om min kära lilla vän är social, jag har lust att prata tills jag inte får luft haha!!!