louisekihlgren!

Söndag

Ligger nu i sängen och kollar på tre kronor, nostalgi. Idag har jag bara pluggat och latat mig, skulle behövt städa men de har jag inte orkat! Nu ska jag snart käka och ikväll blir de film. I morgon är den tråkig skoldag förutom att vi ska testa studentmössa!

När mysmode är som bäst!

Nu ska jag käka fet god mat sen ska jag kolla på film med mamma! woooho jag är på att blogga igen och jag har äntligen börjat ta bilder med min systemis!

Lördag

fick med mig denna söta sak hem
Har sprungit i massa affärer hela förmiddagen med mamma, nu har jag lagt mig väldigt gött i soffan och ska titta på hockeyn. Ikväll ska jag stanna hemma och mysa med mammi, en hel dag med henne var längesen. 

Fredag

Väldig kort skoldag hade jag idag, när jag har jobbat med hemsidan hela dagen typ.. I morgon ska vi publicera den, spännande spännande! Snart kommer Linda Filippa och Charlotte för lite mys!

Torsdag

Sitter i studiecentret med Amín och snackar mycket och jobbar lite haha..!!! Jag har bara en lektion idag sen ska jag hem och plugga! Ikväll är de tjejkväll i stan som jag förmodligen ska på.!
Världens sötaste vovve va hemma hos oss igår!

Kramgo tröja!

Denna lurviga sak hänger nu i min garderob, sorry för dålig bild men de va svårt för den är svart och de va mörkt i rummet..!!!

Måndag

Dagen har varit hemsk.. Hatar måndagar, inte för att de är första dagen efter helgen utan för att jag har så sjukt tråkiga lektioner!! Sitter nu i soffan med pappa och kollar på Mamma söker eller vad de heter, patetiskt!
Låten som spelats i hörlurarna hela dagen

Bitch please

Charlotte ditt fulefan uppdatera din egen blogg istället för att tvinga mig...

Lördag

Kvällen igår på tempel va jättetråkigt.. Seriöst, alla ville ha mig. Orkade inte med alla jävla killar så drog på efterfest. Vaknade upp bredvid en främling imorse och nu har jag världens ångest.. vem var han?!?! omg omg omg

Fast nej kvällen va rolig, har inte dansat så mycket på skit länge. Idag mådde jag som jag förtjänade och jag tog en pizza med Charlotte på stan. När jag kom hem somnade jag och nu sitter jag och käkar popcorn med Filippa och Linda. Det var Filippa som skrev den första texten hehe!!!! Jag lägger kanske upp bilder sen!

Fredag

Ligger nu i sängen och kollar på vintergatan, Lotta är snart på väg så ska vi göra oss i ordning. Vid halv 9 kommer Linda, Lisa, Filippa, Emma, Emelie och Nichole hit så ska vi förfesta lite innan vi drar till Tempel. Ska kanske möta Isac där och förhoppningsvis några fler, ni får uppdatering i morgon om hur kvällen var och jag lägger kanske upp en bild på tjejerna sen!

Presenter!

ph1; iphonehögtalare från mamma mfl ph2; Buddha från mamma ph3; vita converse från Charlotte ph4; Buddha från Charlotte + 1,5 L Cola av Brorsan & av pappa får jag ett betalt körkort!