louisekihlgren!

Podcaster

Shit vad jag är beroende av podcaster har lyssnat på Jonas Gardell, Helena af Sandeberg, Carolina Gynning, Gina Dirawi osv i Sommar i P1. Sen har jag lyssnat på Peter Rätz - MC infiltratör, Hagamannen, Lasermannen och nu lyssnar jag på Mordet på Engla Höglund. Blivit beroende!!!
Iallafall idag blir det en hemmakväll, känner att jag inte spenderat en kväll hemma på hela veckan så det ska bli gött!!
Ni får en bild på inredning hemma i huset!

BRIST PÅ BILDER

Idag gick jag upp tidigt och satte igår med rensning av min brors rum, sen åkte vi till Ikea innan jag åkte till jobbet. I morgon blir det slapp och kanske en liten shoppingrunda på stan!

Line on fire

Idag tog jag en lunch med Charlotte på vero innan jag jobbade, nu ligger jag i sängen och lyssnar på Jonas Gardell i Sommar i P1. I morgon ska jag och pappa åka till Ikea och fixa min brors rum innan jag ska jobba!

Jokern

Ligger i sängen med min bebis på magen, det är verkligen bästa sättet att spendera morgonen på!
Idag ska jag nog bara slöa i sängen och ikväll ska jag ut till Väse och fira kusinen som fyllt 20!

Mystery

Intervjun igår gick jättebra, jag fick jobbet och börjar redan i morgon. 4-9 med både utbildning och jobb, det ser jag fram emot!

Solsidan

Fick en knäpp och slängde ut skrivbordet eftersom det aldrig används, bytte även plats på klädhängaren/hästen och byån. För att fylla ut tomrummet behåller jag stolen eftersom den också är bra att använda när man vill sitta ooch sminka sig vid spegeln. Rummet känns mycket större och ljusare, perfekt!
 
I morgon ska jag på jobbintervju igen så vi får väl hålla tummarna, ska även förbi arbetsförmedlingen för att uppdatera dom om mina jobbansökningar!!

Saknaden

Ikväll blir det Jaguar med Linda och Filippa, ska bli fett kul!!

Vapenbröder

Tog en runda på stan och hälsade på Firmesk när hon jobbade, senare kanske jag ska till Serwa annars blir jag hemma!

Den som söker!

Idag skulle det ha blivit en utgång till Jaguar med planerna ändrades och jag tog istället en tur på stan och sen hem för mys!
Jag och Linda har precis bestämt att vi tar en utgång på fredag istället, ska bli galet!!