louisekihlgren!

-

min firre fisk
 
I torsdags firade jag och vännerna att Anna hade kommit hem från Dubai över julen, kvällen slutade på Jaguar.
Igår åkte jag hem till Firmesk för att fira att hon hade fyllt år, det var jättemysigt att träffa mina favorit tjejer och killar. Även den kvällen slutade på Jaguar. 
Idag har jag bara legat i sängen och vilat eftersom jag är lite sjuk, försöker bli frisk till nyår. Ikväll är jag ensam hemma så jag ska chilla vid tvn och massa filmer. 

-Detta gick jag idag - en leksaks pistol från brorsan, han köpte en likadan till sig själv så nu är det krig. Vittvins glas från iittala. Victoria secret bodylotion. 500 kr. En helg i Stockholm med mamma för att se Jonas Gardells Mitt enda liv och shoppa.
Sen fick jag även 2500 kr av pappa till en helg på Summerburst.

-

hej på er. längesen nu.
jag har inte gjort något på senaste tiden, endast jobbat. idag var jag på stan med filippa och köpte massa tråkigt som är jobbigt att köpa i mellandagarna. 
imorgon är det ju julafton då ska jag först fira hemma hos mamma sen åker jag till pappa. juldagen ska jag hem till farmor och farfar i grums. torsdag och fredag blir det uttgång.
herråå
 

-

får bli en liten ''outfit-bild'' från förr-förra veckan.
 
Har pracis avslutat en film med mamma och ska snart gå och lägga mig. 
Imorgon åker jag till pappa och vid 7 tiden ska jag bowla med mina fyra favorit tjejer - Linda, Lisa Filippa & Emma. Efter bowlingen ska vi gå hem till mig och förfesta med lite fler tjejer och tillsist drar vi till tempel. Känns som att det kommer bli är bra kväll!!!

Svarta duvor & vissna liljor

ph1; Robin, filippa och jag på Tempel förra fredagen - ph2; fyllebild från lindas instagram från förra sommaren.
 
blev en hemmakväll igår. vitt vin och idol med mammsen. idag vet jag inte vad det blir, kanske stannar hemma igen eller så träffar jag kompizzzz
herrååååå

-


Börja dagen med en begravning är inte kul men nu ska jag bara ta det lugnt sen får vi se om jag träffar kompisar ikväll, blir en lugn helg för en gångskull!!

NewKöpte en tidig julklapp till mig själv, otroligt mysig stickad tröja från Åhléns!

-

dagens klädsel - jeans från h&m tröja från Bondelid
 
I fredags var jag på CCC med pappa och simon där vi kollade på En skam för Sverige, Magnus Betnér och Soran Ismails turné. Vid 11 kom jag hem till Emelie och då bestämde hon, jag och Filippa att vi skulle dra ut med några killkompisar. Jag hade väldigt roligt, nykter på krogen brukar ju aldrig bli bra, man stör sig ju bara på folk typ!
I lördags kom filippa hit och vi käkade McDonalds och såg på Så mycket bättre. 
Idag har jag jobbat och i morgon ska jag käka lunch och shoppa med Charlotte innan jobbet!!
Nu ska jag se Paradise Hotel!

-


Ett shoppingplagg från förra veckan, får-kofta från gina tricot. Zidane fick bli en liten accessoar!
Upp