louisekihlgren!

Life is good!

Skulle vilja säga att mitt jullov har varit skitbra!
Det började som alla vet med julafton, juldagen osv, jag tyckte det var väldigt jobbigt eftersom jag inte tycker om jul och nu när jag, en månad innan jul, fick ännu en anledning att inte fira jul!
 
Torsdagen samma vecka åkte jag, mamma, pastfarsan och plastsyrran till Göteborg i tre dagar för att plastbrorsan hade hockeycup (mycket plast där..). Jag och mamma gick på stan hela dagar, vi käkade luncher på restuaranger, fikade på mysiga fik, drack öl tillsammans på O'learys (haha lol fett mys!) och sista dagen såg vi även lillebrorsans lag ta hem guldet. 
 
Nyår har ni ju redan fått ett inlägg om så jag behöver inte säga mycket mer än att det var grymt.
 
Under lovet har jag varit mycket med kompisar, sökt jobb, haft härliga slappdagar och även köpt en balklänning. Jag trodde det skulle bli omöjligt eftersom jag har fobi för klänningar typ men jag gick in på en affär här i Karlstad och hittade direkt en som jag föreställt mig att jag velat ha.
 
På Nöjes i lördags bjöds det på Sandro Silva och det var verkligen grymt bra, jag som tidigare inte varit ett fan av house har på senaste tiden blivit lite små förlskad i musikstilen! Dagen efter vaknade jag upp och spenderade dagen med min fina framför massa Friends avsnitt, perfekt! På kvällen hämtade Filippa upp mig så åkte vi till McDonalds sen träffade vi Lisa en stund. 
 
Skulle trots att jag är jätte förskyld och har ögoninflammation vilja för första gången i mitt liv säga att jag är lycklig! På onsdag börjar praktiken igen och jag ska nu i 7 veckor befinna mig på Best Clothes i stan. 
 
Man ska ta vara på den tiden man får med dom man tycker mest om, man vet aldrig när det tar slut!
 

Året 2012!

Har 2012 varit bra?
2012 har varit grymt bra. Början av året var nog sämst, jag hade lite ''rester'' från året innan som dyngde livet lite men annars har året varit jättebra. Nya vänner, massa fester, fyllde 18 osv.
 
Höll du några av dina nyårs löften?
Eftersom jag fick en årskort på KMTI var det nog att börja träna, det höll jag hyffsat iallafall!
 
Tror du 2013 kommer bli lika bra?
Jag tror 2013 kommer bli toppen bra. Jag längtar speciellt till maj-juni. Den 26 maj till 2 juni ska jag på studentresa till Magaluf med ett stort tjejgäng, en vecka efter att jag kommit hem ska jag till Göteborg på Summerburst med några tjejer och när vi kommer hem väntas bal och studenten. Jag är väldigt spänd för hur livet kommer se ut när jag inte längre är en studerande utan istället ska ut och jobba.
 
Har du förlorat någon kompis detta år? 
Nej det tror jag inte, ingen viktigt isåfall!
 
Vad spenderade du mest pengar på? 
fest/krogen och alkohol... Hela året har bestått av utgångar, från valborg till skolan började i höst var jag ute varje helg! Efter min 18 års dag var det mycket häng på Tempel. Annars har det vart kläder och coca cola ofc! 
 
Finns det någonting du ångrar med 2012? 
Nja, inget som är jätte viktigt vad jag vet.
 
Blev du kär i år? 
Nej, fått starkare känslor för någon men inte kär!
 
De bästa nya människorna du träffade?
Alltså mitt gäng slår ju allt!! Jag älskar dom verkligen av hela mitt hjärta. (dock inte nya)

Gjorde du något detta år som du aldrig gjort förut?
Ja något nytt gjorde jag nog fast inget jag kommer på, på rak arm!

Dog någon som stod dig nära?
Jag förlorade tyvärr min älskade mormor en månad innan jul, hennes död fick mig att inse hur orättvis världen är. Hon bodde i väse så det var svårt att träffa henne så ofta men jag är glad att hennes bortgång inte var smärtsam utan att allt gick fort och jag är glad att hon fick se oss barnbarn (vi är ganska många) bli vuxna. Jag vet att Gud tar hand om henne i himlen nu och att hon tittar ner på oss. Jag önskade verkligen att hon skulle stå där på Stora Torget och se när jag springer ut från Tingvalla i sommar men nu får hon titta på mig från himlen och hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta!

Vilka länder besökte du? 

 Jag var på Mallorca med min far, så Spanien. 

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Ett jobb, jag längtar tills jag får ett extrajobb.
sommarjobbet!

Vad var din största framgång 2012?
Jag vet faktiskt inte!

Största misstaget?
Jag har inte gjort så många misstag detta året, jag som ofta brukar klanta mig!

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte mer än att mina knän fortfarande är hemska!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja verkligen! Alla stunder med gänget, bästa vänner och någon speciell!

Var du gladare eller ledsnare detta år jämfört med tidigare år?
Gladare, defenitivt gladare!

Favorit serie? 
Svårt att säga men jag har under detta året kört mycket maraton på mina favoriter så som Friends, 2 1/2 men och OC.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Inte hatar men det finns folk som jag tycker mindre om nu.

Något du önskade dig och fick?
Summerburst biljett 

Något du önskade dig men inte fick?
Nej, jag får ju allt jag vill lixom! *skämt*

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Jag var i skolan eftersom det var en torsdag, vi hade fotografering för katalogen. Sen träffade jag filippa och linda en stund på stan innan jag hade fin middag med champagne och familjen. Dagen efter blev det krogen direkt.
 
Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
Ingenting jag kan komma på nu, jag har haft det jättebra.
 
Vad fick dig att må bra?
Mina vänner! Jag har verkligen dom bästa vännerna, tjejer som killar och även en speciell person som fick slutet av året att vara toppen!
 

2013, välkommen!

Min nyårskväll kunde inte ha blivit bättre, jag var omringad av alla jag tycker bäst om! 
Det började hemma hos filippa med en middag med fina tjejer, vid 10 började allt folk komma och på 12 slager stod jag vid älven och tittade på raketer, kramade och önskade gott nytt med mina vänner och sen fick jag även en nyårskyss av min fina!
 
2012 har vart det absolut bästa året, rättare sagt party-året. Jag har haft så himla kul med mitt gäng det här året och även lärt känna nya människor.
Upp