louisekihlgren!

Who am I to say

 
Nu ligger jag i sängen helt utslagen efter en hel vecka med jobb. I torsdags åkte vi till kusinen som fyllde 30 år och vi kom inte hem förrän 3 på natten och igår skulle det bli myskväll med Charlotte som jag inte träffat på länge men det sluta med att vi drog till krogen med några killar, trevligt med nytt folk!
 
Jag ska snart sova och klockan ställs på 7 eftersom jag och Charlotte ska ta tåget till Göteborg för en heldag med shopping, ska bli så skönt att komma bort lite. 
Jag har några dagar ledigt nu sen får vi se om jag ska jobba i helgen, tror iallafall det ska bli en utgång på fredag med mina älskade vänner!!
 
 

Kronoparken

Vid 8 igår drog jag Lisa och Linda till Serwa och myste med massa gott innan vi vid 11 åkte till vattentornet!

L

 
I fredags var det fest här hemma, kompisarna kom vid 7 och vid 11 drog vi till Jaguar. Vi rökte vattenpipa, badade i poolen, sjöng för emelie och hade väldigt roligt. 
I lördags var jag väldigt ''ur form'' och det var verkligen skitstökigt här hemma så jag satte igång att städa men landade efter ett tag på en madrass i poolen. Linda kom efter en stund och vi flöt runt och pratade senare på kvällen kom linda emelie och filippa på ett kvällsdopp.
Igår och idag har jag jobbat vilket jag kommer göra fram ända till nästa vecka så jag kommer inte uppdatera speciellt mycket. Nästa måndag blir det förhoppningsvis göteborg med Charlotte på en shoppingdag!!

Black is my passion

Det blev ännu en dag i poolen med Lisa och Filippa, galet gött!! Vid sex träffade vi Emelie som idag blev 19 år, vi gick till O'learys och sen åkte vi hem till mig och chillade!
I morgonkväll kommer några kompisar hem till mig på förfest och sen ska vi vidare till Jaguar, längesen jag var ute nu så det ska bli kul!

Summertime

Idag har jag flytigt runt på en madrass i poolen med Filippa och nu sitter vi hos Serwa och myser!

Hellö blögg

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva... Har lovat att lägga upp en nytagen bild på mig själv och jag kan inte riktigt detta med egobilder så det fick bli en spegelbild, lite fjortis men vad gör det!!
Ikväll ska jag nog till sandgrund och träffa massa gött folk, tar kanske lite bilder som jag lägger upp!!!

Kronoparken

Mina kompisar klagar på att jag aldrig uppdaterar med text så här kommer ett inlägg tillägnat mina vänner från kronoparken!!!

Stomp the yard

Tjenis, har lovat att bättra mig efter studenten men just nu är jag mer upptagen än någonsin!
Jag har jobbat hela helgen och hela dagen idag, på kvällarna har jag träffat kompisar på sandgrund och ikväll ska jag och några tjejer kolla på skräckfilm. I morgon ska jag jobba igen och förhoppningsvis hinner jag åka till stan efter och köpa en parfym som är har blivit kär i!! Hörs!