louisekihlgren!

LIVET!

vårt hotell i Magaluf
Nu börjar det. Klockan tolv bilar jag till stockholm för att klockan sju i morgon bitti sitta på ett plan till Magaluf med mina älskade vänner, jag behöver verkligen en paus från Karlstadlivet ett tag.
När jag kommer hem får jag bara fyra dagars återhämtning innan jag ska till Göteborg för en hel helg på Summerburst, kommer bli så gött. 
 
Student och bal. Allt är nu fixat. Klänningar, skor, accesoarer och studentmössor. Igår gick jag ut på Tingvallas trapp och hade alla uppgifter klara, på onsdag sätts mina betyg som jag senaste tiden jobbat stenhårt med och jag är sjukt stolt över vad jag har presterat i skolan det här sista året. Alla som har inlärningssvårigheter vet nog vad jag talar om, eller ja alla vet nog känslan när man har satt större krav på sig själv som man inte trodde att man skulle kunna klara och så klarar man det bättre än väntat.
Jag och min vän var tårögda och hade ångest när vi gick ut från skolan, mina tre år på Tingvalla har varit så otroligt jävla bra, jag har aldrig gått på en så bra skola!!
Till sommaren är jobb mitt största fokus men jag ska ändå försöka njuta av sommaren, blir kanske att läsa upp matten till hösten!

Nytt!

Var på Bergvik med mamma förut och fick med mig en enkel kofta som blir perfekt att ha i Magaluf och en kuvertväska till balen. Det känns så gött att jag snart är klar med allt inför studenten och balen, nu är det bara bh och låga converes kvar som jag ska köpa i morgon.

Upp