louisekihlgren!

-
Klockan 7 träffade jag Linda Lisa Filippa Serwa Zana Ahmed Asso och Adam för en mysig middag på O'learys, vi hade jätte trevligt.

-

 
Senaste dagarna har bestått av jobb och shopping. Idag ska jag jobba och i morgon blir det mysmiddag på O'learys. 

-

Roligaste chefen lekte bartender och dj!!
I fredags var jag på Nöjesfabriken, hade sjukt kul med mina kära vänner. I går laddade vi om och åkte till jobbet vid 9 för personalfest, vi alla var trötta från fredagen men vi hade trevligt ändå, åkte hem vid vid 1.
Känner för en Harry Potter-dag så jag ska nog inta soffan, peace!

bus eller godis

 
från förra året
I morgon kommer det säkert bli svårt att blogga så jag gör det nu när jag ändå inte kan sova. Jag kommer vid halv ett möta mamma på stan för att köpa lite grejer, efter det ska jag hem till pappa och hämta alla väskor för att sen åka till mamma för en så kallad ''mamma-vecka''. 
Största delen av dagen kommer nog bestå av att göra mig i ordning till kvällen med allt smink, lösögonfransar, tiaror och klänningar. Vid sju ska jag åka till Linda för en förfest med alla tjejer, jag ska försöka ta lite kort som jag kan lägga upp eftersom jag aldrig tar kort längre. 
Jag hoppas att den här Halloween kommer bli lika bra som förra året, ska försöka slänga in en lite outfit-bild så att ni får se vad jag kommer vara utklädd till, hihihih säger inget än... lol

-

 
Shit vilket äckligt väder det är ute, ändå ska jag snart dra till stan med Filippa och Lisa för att fixa det sista till Halloween (rätt stavning?). Orsaken till att jag inte bloggar på några dagar är att jag har jobbat och haft tvättstuga osv.. livet som vuxen är jobbigt alltså! (lol)
 

-


Åkte till Bergvik, Ikea och välsviken med mamma förut, fick med ett par tights och lösögonfransar till halloween och helvita sängkläder. Ikea är ju för underbart som har en stor djungelvrålspåse för 10 kr, fett gött!!
Ikväll blir det god mat med brorsan sen solsidan och någon film.

-Igår spenderades kvällen hemma i soffan med brorsan och Isaac när de förfestade och ikväll vet jag inte vad det blir förmodligen hemma igen, sjukt gött!!

bad day

Tur att jag har mitt lilla fotbollsproffs Zidane att snoosa på
Idag är fan inte min dag, först en sömnlös natt sen en enormt filmbrist och nu har min visdomstand börjat värka så sjukt mycket igen så jag vill bara lägga mig under täcket och gråta... Nu ska jag bädda ner mig i sängen med iste och förhoppningsvis hittar jag någon film att titta på. Hungrig som fan är jag också men kan inte tugga så vi får se vad det blir till lunch idag... 

Blodsband


Inte sovit mycket inatt så därför fick jag trösta mig med en dunder frulle, äter sällan frukost men när jag gör de så är det jävligt gott!!
Idag kommer brorsan hem så nu slipper jag laga mat jämt, haha!!

V

my bebi-bo

Gud vad skönt de var med en ledig dag, jag gjorde typ inget fram till fem då åkte jag till pappa, lisa och filippa kom vid halv åtta eller något. Vi myste med godis, cola och Coatch Carter. Nu ska jag snart gå och lägga mig, i morgon blir det jobb igen sen ska jag inte jobba fören på måndag igen, en utgång kanske det blir till helgen det är inte riktigt bestämt än.