louisekihlgren!

Steve Angello

Efter en jobbdag är det skönt att ligga i sängen. Imorgon ska jag träffa Charlotte för en lunch på stan och förhoppningsvis lite shopping innan jag ska jobba.

-

Idag har jag endast legat i sängen och varit bakis.. Bilder kommer upp snart!
Vid 6 fick vi gäster, runt 9 kom Filippa hit och nu ligger vi i min säng och är osociala!!

-

Idag blev jag också Filippa bjudna på en försenad födelsedagslunch av Serwa på Waynes. Efter det gick vi på stan och nu gör jag iordning mig för ikväll ska jag, Linda och Filippa till nöjes!
 

-

Idag har jag inget jobb så det blir en storstädning av mitt rum. Ikväll ska jag träffa mina tre favorit tjejer för en myskväll :)

.

Igår träffade jag Firmesk vid 3, vi gick på stan, käkade glass sen åkte vi hem till henne och hade en otroligt bra kväll.
Nu ska jag snart dra till jobbet, jag är sjukt trött men det är så det är!
 

Acer

Igår köpte jag en ny dator, på kvällen lämnade jag den hos min farbror så tog han bort all reklam och la in lite andra program. När jag kom hem från jobbet förut så låg den på min säng och nu sitter jag och försöker förstå Windows 8...

Med kärlek

Igår var det min födelsedag - på dagen träffade jag Filippa för en liten runda på stan. Vid 8 på kvällen började tjejerna komma, vi hade förfest till 11 sen gick vi ner till stan och några drog till Tempel men vi drog till Jaguar. Jag hade super kul hela kvällen, när Linda och jag skulle gå hem hamnade vi på en efterfest till klockan 5.

Nittonde september

Min vackra firre fisk!
Vid tre fick jag besök av min lilla firre som först noppade mina ögonbryn så nu är jag fräsch till i morgon, sen bjöd jag henne på lunch. Hon åkte hem vid sju och nu ska jag dricka lite bubbel sen ska jag få lite förtidiga presenter

Jersey Shore

Min bebis igen<3
Idag var jag på stan med Emelie och Filippa, köpte en ny vinterjacka som jag kanske lägger upp.
Imorgon och på onsdag ska jag jobba, på torsdag ska Firmesk komma hit och fixa mina ögonbryn för på fredag fyller jag 19 och då blir det fest med tjejerna och sen Jaguar!

Btw jag är helt beroende av Jersey Shore, vilket skitprogram men va fan..

Veckans nuSitter nu på jobbet och ska köra sista timmen, när jag kommer hem ska jag sova eftersom det inte blev en lugn natt.. Ikväll ska jag förmodligen träffa favoriterna