louisekihlgren!

- gooott


Måste tipsa om en asgod lunch jag gjorde förut - grillad kyckling, bulgur, isbergssallad, gurka, gul och röd paprika och caesardressing.
Det var verkligen super gott, bulgur är min nya favorit!!

- SATELLITE

 
igår kom linda hit för en vinkväll. vi kollade på house of wax och fångarna på fortet, super mysigt. 
idag ska jag iväg och jobba, nu drar veckan med jobb och skola igång igen......

-

 
har haft en jobbig vecka med lite sömn och mycket skola och jobb. idag hade jag lektion klockan 8.10, efter det åkte jag hem och myste med zidane innan jag åkte till stan med charlotte. vi käkade lunch och shoppade innan jag skulle till jobbet för ett kvällspass. imorgon ska jag åka och sola, plugga och ha myskväll med charlotte.

-


Myste med Charlotte i lördags.

Den här veckan har jag jobbat och gått i skolan. Idag hade jag lektion tio över åtta så nu sitter jag på jobbet och dricker min tredje kopp kaffe. 
Imorgon ska jag på avskedsfest eftersom Emelie och Eveline flyttar till Barcelona inom de närmsta två veckorna. Måste även plugga mycket i helgen, skulle behöva en privatlärare i matte!

Mardrömmen blev till verklighet.

 
 
vaknade idag av att pappa ringde och sa att zidane var försvunnen, han hade smitit ut när pappa kom hem efter en spelning inatt men han såg det inte och märkte inte att han var borta förrän imorse. jag trodde att han hade gömt sig på ett smart ställe, sådär som katter gör, men han var helt borta. Vi har letat hela dagen och för ungefär en timmesen fick jag ett samtal från pappa att zidane var hemma. LYCKA!!
hemsk dag verkligen men nu ska jag sova så hejdå. ska jobba imorgon men ska försöka lägga upp del 1 av bilder från rhodos.
 

VILL TACKA ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR SOM BRYR SIG OM ANDRA MÄNNISKORS VIKTIKASTE ÄGODELAR, ZIDANE ÄR OTROLIGT VIKTIG FÖR MIG SÅ TACK FÖR ATT NI DELADE MINA INLÄGG OCH MIN FAMILJS INLÄGG PÅ SOCIALA MEDIER.

-


Jag började dagen med en utbildning på jobbet. gick efter det på stan en snabbis på stan och köpte skolsaker eftersom jag börjar vuxenutbildning på tisdag.
Ikväll ska jag träffa Charlotte och mysa.

Bästa veckan med bästa tjejerna!

En härlig fyllebild från igår när vi var på barstreet i Rhodos.
Vi har haft dn grym vecka med väldigt bra väder, pool- och strandhäng, utekvällar och även mysiga kvällar på balkongen. 
Vill inte åka här ifrån imorgon! I Sverige väntar kallt väder, skola och jobb.
Mer bilder kommer i veckan.


- faliraki

 
imorgon halv 11 sitter jag på ett tåg till arlanda för att sedan ta flyget till rhodos. så gööööött.
har längtat hela sommaren efter det här!!
en hel vecka i rhodos med mina tre bästa kompisar. 
för att ni ska förstår hur fina mina tjejer är och länge vi känt varandra så får ni lite bilder
 
Upp