louisekihlgren!

- Mio

 
 
Sitter och drömmer mig bort på Mios hemsida. Vill ha en lägenhet som jag kan inreda nuuuu!!!
 

- black partyTänkte faktiskt inte skriva något om hemvändarfesten mer än att det var en kul förfest och en lite aggressiv kväll på nöjes!
Nu sitter jag i bilen påväg till kronoparken för ett all black party hos min lilla firrefisk.

- 24 decemberVill hälsa god jul till alla mina fina vänner och även till alla andra, hoppas ni får en fin dag!

-

Kaffemugg från Filippa K och min favorittidning!

Idag blir det mycket småfix inför veckan, ska slå in julklappar och ge mig själv en liten makeover med solarium, hårfärgning och pedikyr. Fick även ett sms från Ica förut så snart ska jag åka och hämta mina älskade skor, jag ber till Gud att dom passar!!!

- sockerfabrikensGjorde om lite i mitt rum idag, ställde fram en gammal sockerlåda som har stått i källarens hos mamma. I lådan ställde jag glasmjölkkannan som jag fyndade för några veckor sedan och satte ett ljus i. På lådan la jag några skinnböcker och ett stenhjärta på.
Nu ska jag bara ha rådjurshorn och gardiner som står högst upp på önskelistan.
 

-


Kör en liten outfitbild idag på mitt senaste inköp som jag hade i fredags, kommer även bli min julaftonsklänning tror jag. Nu är julen här och det märks inte ett skit att det är den 21 december. den här veckan kommer det vara mycket mat, släkt och fester. Förhoppningsvis lite shopping också. Har beställt nyårsklänning och knähöga stövlar som jag hoppas att jag får i veckan. 
Det här var mitt försök för att visa att jag lever så hejdå!
Upp