louisekihlgren!

2014's bästa stunder

15-16 mars - Mitt Enda Liv av Jonas Gardell och shopping med mamma i stockholm
13-14 juni - Summerburst i stockholm med goa tjejer
 
28 juni - Bråvalla med Linda, Lisa och Filippa
 

-

Igår spenderade jag kvällen hos Filippa med Linda och Lisa. Vi hade godis mys och det kändes så gött att spendera kvällen med dom tre jag tycker om bäst. 

-

 
Kom nyligen hem från Ikea och övningskörning med pappa, fick med mig två nya kuddar hem.

-

 
igår hade jag en as bra kväll med mina tjejer, vi började med förfest hos mig (som vanligt) sen drog vi till Tempel och träffade massa kompisar. hade verkligen en super kul kväll.
blev även nominerad i den lilla öl-leken som sprids på facebook, jag failade ju totalt i videon med skrattanfall och brain freeze men men det var kul ändå, nu är mina förläldrar super stolta haha. ni kan se videon här

Alla

nu ska jag fira denna dagen med mina tjejer, myspys och krogen!
 

-

 
igår inhandlade jag de här två trälådorna och hämtade min silvriga kandilaber hos mamma så nu är det tomma hörnet vid spegeln lite mysigare!

-igår åt jag en mysig lunch med min favorit köttbulle innan jag skulle jobba, vi gick även på stan och jag köpte ett gulligt sommarlinne som jag snart lägger upp bild på.

-


i fredags åkte jag till Charlotte för lite vinmys och igår träffade jag mina tre favorit för en myskväll, det var längesen det bara var vi fyra.
nu ska jag till jobbet för ett kvällspass..
Upp