louisekihlgren!

-

bästa dagen med bästa charlotten
den här veckan har varit slapp och skön, har haft lagomt mycket jobb och mycket vila. igår samlade jag in lite vuxenpoäng genom en storstädning i mitt rum och en helkväll i tvättstugan. imorgon ska jag ha en myskväll med min efterlängtade charlottis. nu ska jag nörda med några inredningsbloggar och hitta lite inspiration.

-

bilder från i fredags, tagna från emelie och josefine
 
 

- I PARTY LIKE A ROCKSTAR

 
igår blev det en förfest i skattkärr hos emma med tjejerna sen blev det utgång på Tempel. det var väldigt mycket folk men det var roligt ändå förutom kö till garderoben.. 
 

SUMMERBURST

alla borde åka till Summerburst. när Axwell körde sin sista mix och fyrvärkerierna small kände jag att jag kunde dö efteråt, det var som att livet var färdigt. det var det sjukaste jag varit med, den absolut bästa helgen i mitt liv med mina favorit tjejer. som tur är åker vi dit iår igen men denna gången till stockholm. kommer bli sick.
gå in på  summerburst facebook sida för att se fler bilder, alla dessa bilder kommer där ifrån!

-

 
i detta kalla fittväder slänger jag till med en sommarbild från Midsommar.
 
tjenispenis på er (höhö mogen chey)
livet är nu tillbaka, alltså jag har börjat jobba igen efter en ledighet under jul o nyår så runtinerna börjar komma tillbaka. Har inte haft en utgång sen nyår så jag och tjejerna planerar en till helgen för att fira lilla emmis som blir 20 år snart. 
Jag har typ inget mer att berätta så hejdå.

2013

 
 
Känns som att jag också borde skriva något om det gamla och det nya året men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har lixom inget sug att skriva något, vilket kanske märks eftersom jag bara lägger upp fyllebilder och nyinköpta kläder - btw jag köpte inget på mellandagsrean, vad är det lixom?? inte ens ett par ynka trosor för typ 30 kr fick jag med mig, sämsta rean någonsin. Såg dock ett par skor som jag dreglat över hela året, 799 kr ordinarie och det var typ 30 % men självklart har jag för små fötter eftersom det bara fans 38 och 39 i storlek kvar... cry me a river!
 
Iallafall, 2013 började väldigt bra, jag var omringad av många underbara människor som fick stressen i skolan att bli lätt som en plätt. i slutet av maj åkte jag och ett stort gäng till hm martinique i Magaluf på en riktig studentresa - massa alkohol och sol. Jag blev jätte sjuk när vi kom hem och det var bara att ''ladda batterierna'' för 5 dagar senare åkte jag och fem tjejer till Summerburst i Göteborg. Det var helt sjukt kul och vi ska åka nu igen 2014. 
När vi vart en helg i Göteborg så var det dags för studentveckan, eftersom tingvalla har bal efter studenten gick jag på mina fina kompisars balar under veckan.
 
Torsdagen den veckan var det då studenten vilket började hemma hos en klasskompis på färjestad - vi käkade frukost, drack champagne tog kort och hade jättetrevligt. Min klass har aldrig haft en speciellt bra sammanhållning så det var otroligt kul att det blev så lyckat. När vi kom till skolan skulle vi ta kort, få betyg och diplom, käka lunch och ha en avslutning med sång och skratt i aulan. Efter att vi hade sprungit ut på stora torget och fått blommor av familj och vänner skulle vi åka flak igenom stan, det var lätt det bästa på hela dagen. Alla skrattade, sjöng och vinkade till andra flak som åkte förbi.
När jag kom hem firade jag med familjen, släkt och vänner. På kvällen var det avslutningsfest på Nöjesfabriken.
 
Sommaren bestod av jobb, häng på Sandgrundsudden, fester och mycket annat kul. Både sommaren och hösten gick otroligt fort. Har jobbat mesta delen av hösten och vintern. 
 
2013 var ett riktigt bra år och jag hoppas att 2014 blir minst lika bra. Nu ska jag blicka fram till Jonas Gardell showen, Summerburst och utlandsresa med mina vänner!!!
Vill avsluta detta inlägg med att säga att jag har världens bästa vänner!

2013 blir 2014


Började klockan fem med att laga mat hos Emma, vi hade super mysigt med god mat och efterrätt. Vid halv 11 tog vi taxi till kronoparken där vi träffade våra kära killkompisar som vi spenderade tolvslaget med. 
Fick besök när jag kom hem så det blev ingen sömn förrän halv 6.

Upp