louisekihlgren!

-

 
okej, nu ska jag berätta om måndagen som var helt kaos. i söndags åkte min pappa till spanien och jag ska nu va hemma själv i en vecka och ta hand om min katt och leva lite vuxen liv med matlagning och tvättmaskin. men vad hände då i måndags, jo det här hände:
Jag skulle göra frukost innan jag skulle gå på stan med en kompis, när jag tar en frukostfralla och ska skära upp den så kör jag kniven rakt i handen så det var världens blodbad i mitt kök. så jag fick ringa min mamma som stod på ikea och be henne komma hit, efter typ en och en halv timme så fick vi tag i sjukvårdsupplysningen som sa att vi skulle åka till vårdcentralen för att eventuellt sy. när jag kom till vårdcentralen i skåre så sa sjuksköterskan och doktorn att det räckte med att tejpa så skulle det läka ihop av sig själv. happy moment. 
så nu går jag runt och är halvt handikappad, såg ganska kul ut när jag skulle duscha med en blå gummihandske på vänster hand och smeta in schampo med högerhand.
 
Det var min tragiska måndag, men idag har jag iallfall fikat och gått på stan med min lottabus. ikväll får jag finbesök och vi ska laga middag tillsammans, myspys!

- party girls don't get hurt

 
 
hallåhallå, i fredags var jag på förfest hos linda innan vi drog till jaguar (övre bilderna).
igår var jag hos charlotte och åt upp ica skåres hela frukt och bär avdelning (nedre bilderna)
den här veckan ska jag förutom att jobba kanske gå till stan och köpa lite kläder inför Rhodos, skulle vilja ha någon mer klänning. jag och min bror är även ensamna hemma hela veckan, hur ska detta gå?! matlagning, vättning och städning ska skötas.. aja det löser sig!
det var det jag hade att säga så herrrrå!!

-

två bilder på mig och the birthday-girl
jag och bästis på festis, och en härlig poolbild

 
Som det kanske märks är jag sämst på rubriker, brukar oftast inte stå något alls och ibland är jag lite kreativ och skriver bara någon bokstav.
But anyway, jag har inte bloggat på cirka två veckor för jag har varit så upptagen med att sova, sola och flytta. Jag bor nu inte längre på Herrhagen vilket suger men det blir nog bra ändå. 
 
I fredags firade vi Emelie som då fyllde sina 20 år, vi åt på Cazanova, hade förfest med massa roliga lekar och sen drog vi till krogen. 
Igår (lördag) åkte jag till Robin för att fira att han hade fyllt 20 år, det var en stor fest med dj, partytält, underbara vänner och fler bekanta. Det var verkligen super kul. 
Idag har jag fikat med farmor och farfar som kom för att se nya lägenheten, badat i poolen och hunnit med en sväng till jobbet.
I veckan ska solen komma till Karlstad så det blir nog mycket poolhäng innan jobbet de här dagarna. Nu har jag inget mer att skriva så hejdå!

-


Den här veckan har det varit lite jobb och mycket tid i solen. I onsdag var jag och tjejerna på örsholmen hel dag, igår låg jag vid poolen hemma med familjen.

- a

 
 
I fredags var vi några tjejer hemma hos mig innan vi drog till Mariebergsskogen och såg Nause, dom var grymma.
Resten av helgen har varit väldigt slapp, legat på en solstol och badat i poolen både i lördags och idag.
Idag är det en månad kvar tills jag linda, lisa och filippa sitter på ett plan till Rhodos.

-


(Mammas presenter fick bli dagens bild)

Ska käka sen ska jag hem till pappa där jag och några tjejer ska ha en liten förfest innan vi drar till pip och ser Nause, kanske dra till krogen efter det.

Upp