louisekihlgren!

- b

 
 
 
An21, Otto Knows, Adrian Lux, The Offspring, Kanye West, Axwell /\ Ingrosso.
 
De var så grymma, hur fan skulle världen se ut utan musik?? Det var så kul att få uppleva gårdagen/kvällen/natten med mina bästa vänner. Vi bilade till Norrköping, det regnade, vi blev blöta och kalla med det spelade ingen roll för de här artisterna var så sjukt bra att man glömde det dåliga vädret!!
(btw Axwell gillade min bild på insta, gaaash)

- RIGHT NOW

Parachute - Otto Knows
 
Starlight (Could You Be Mine) - Don Diablo (Otto Knows Remix)
 
Best Day Of My Life - American Authors (Gazzo Remix)
 
Breathe (Rap Version) - Blue Cantrell, Sean Paul
 
Wasted - Tiësto
 
Ten Feel Tall - Afrojack

- e

 
sitter och tänker att jag kanske borde skriva något här men jag kommer verkligen inte på något inressant inlägg att skriva om. livet står ganska still just nu, hänger med kompisar och jobbar på dagarna. inte så mycket annat. igår vid nio på kvällen åkte jag filippa och linda till örsholmen, de badade sen satt vi i bilen med massa gott (som ni ser på bilden). i helgen drar jag och mina tre favoriter linda lisa och filippa till bråvalla över dagen. kommer bli fett.

- s

 
i fredags gick tåget halv 10 på morgonen. när vi kom fram käkade vi pizza hut innan vi gick till hotellet och checkade in. den dagen och kvällen såg vi rebecca & fiona, showtek, cazzette och hardwell. afrojack satt fast i cypern så han kom tyvärr inte vilket var en väldigt stor besvikelse. vi gick till hotellet när summerburst var slut och hade en till förfest innan vi tog tunnelbanna till stan och krogen.
på lördagen tog vi en slappis dag på hotellet och rörde oss bara på östermalm innan vi drog igång en förfest och gick till gärdet för att se dada life, calvin harris och david guetta. 
helgen var helt grym, önskar att det var summerburst minst en gång i månaden!!!!

- muuuuHelgen har jag spenderat med mina tjejer, vi tog en riktigt slapp-helg och laddar upp inför Summerburst.
Igår åkte jag Filippa och Lisa till Mariebergskogen och tittade på djur, haha.
Kossan ni ser här över tyckte inte om att jag tog selfie med han..
Den här veckan blir det väldigt lite jobb och mycket press i solen, på fredag bär det av till Stockholm över helgen med mina favoriter!