louisekihlgren!

- second hand

 
tre skinnböcker, två jonas gardell-böcker och ett silverfat. allt för under 50 kr. nu har jag äntligen lite mer inredningsdetaljer och jobba med!!

-

 
har övningskört hela dagen. först några ärenden på våxnäs och sen mot grums, vi åkte förbi pappas mormor och morfars grav innan vi åkte till farmor och farfar. vi var där fram till 5-6 och nu är vi hemma igen. idag ska jag träffa mina 3 töser för lite mys.

- shopping

 
efter dagens runda på stan fick jag med mig detta söta linne hem. funkar både nu och till sommaren. den syns lite dåligt på bilden men jag har nog på mig den ikväll så jag lägger kanske upp en ''outfitbild''.

sthlm

 
jag hade en jättebra helg med mamma i stockholm. vi tog tåget vid halv tio på lördagen, när vi kom fram checkade vi in sen gick vi på stan. på kvällen gick vi till Maximteatern och såg Mitt enda Liv med Jonas Gardell, det var helt sjukt grymt!!!! när det var slut gick vi och tog ett glas vin. på söndagen gick vi på stan hela dagen innan vi gick och käkade på o'learys innan vi tog tåget hem.

RIVER ISLAND

 
river island levererade i stockholm, både en väska och plånka fick jag med mig hem. fler bilder kommer ikväll.

-

jag och min firre-fisk från i fredags
 
igår käkade jag och min lilla köttbulle Charlotte på Vero innan jag skulle till jobbet. 
idag har jag slappat, städat och övningkört. körde på örsholmen - lamberget - skoghall - herrhagen - kroppkärr, och avslutade med en fickparkering. har aldrig kört så mycket på stora vägar, börjar bli lite roligare nu så innan sommaren ska jag ta intensivkurs så jag kan få den där jävla lappen snart!
vet inte om jag ska hoppa in och jobba i morgon också annars kanske det blir en liten träning.
i helgen åker jag och mamma till stockholm och ser jonas gardell!!!

-

 
idag är ingen vanlig dag för idag är det dalle-balles 20 års dag. 
i natt ska jag sova i pappas lägenhet eftersom min lilla zidane är själv, men kvällen spenderar jag hemma hos linda med pizza och goa tjejer för att fira att linda fyller 20 idag. 
imorgon ska jag jobba och på fredag blir det fest, wooop!!

- we're gonna make it, you and I

 
är så ledsen att jag missar fina Steve Angello eftersom han ska till Summerburst i Göteborg och jag ska till Stockholm. Axwell som levererade förra året på Summerburst och härligt Sebastian Ingrosso ska jag iallafall se på Bråvalla i sommar. kommer bli galet.
 
Upp