louisekihlgren!

-


Idag åkte jag till Bergvik med mamma, glasboxen och ljuset köpte jag på Hemtex, tomten är från mansion och granriset och kottarna snodde jag i skogen. 
Ska även sätta upp min röda ljusslinga i rummet sen är det färdigt med julpynt i mitt rum, om jag inte kommer på någon mer pyssel att göra.

Something new

 
jag och det här med att blogga är väl ingen bra kombo, vet ärligt inte varför jag fortfarande försöker hålla bloggen vid liv men det är lite mysigt att titta tillbaka och minnas roliga stunder. Jag gör inte så mycket mer än att jobba på dagarna så det finns inte mycket att skriva faktiskt. I torsdag när jag jobbade kväll bestämde jag och linda att vi skulle dra till Koriander där några andra kompisar var så det blev en väldigt kort förfest på en timme innan vi sen drog ner till stan. Kvällen va trevligt, mycket folk var det ute iallafall, resten av helgen blir lugn. 
I veckan ska jag klippa mig och försöka komma igång med julklappshandling så att det inte blir som alltid att jag köper samma vecka som julafton är.. 
Nu ska jag leta nyårsklänning och inredning!

-

gardin från ellos, brickbord från rusta, bricka från rusta, vas från hemtex
Det ni ser på bilden är min inköpslista, jag är verkligen supersugen på att göra massa grejer i rummet nu.

-

 
hallojj, förra helgen blev det en lite spontan utgång på fredagen och på lördagen hade vi myskväll hos kompisar.
Under veckan har jag jobbat alla dagar utom onsdagen, då hade jag en myslunch på Vero med Emma innan vi gick på stan en stund. 
Ikväll blir det lugnt med tjejerna eftersom jag imorgon ska på personalfest med bowling och utgång på Verket. 
Nu ska jag käka tacos så herrå!

- the dj got us fallin in love again

 
Igår va vi på jaguar och det var en helt okej kväll. Jag träffade lite folk jag inte sett på länge och sen dansade vi loss i vipen. Ikväll blir det lugnt, filippa linda lisa och jessy kommer hit för lite mys och chillkväll.
Upp