louisekihlgren!

- always kiss me goodnight

 
det är med stor stolthet jag berättar att charlotte (also known as my köttbulle) har köpt lägenhet och ska bli sambo med sin pojkvän, vilket är en lycka för mig för jag får va med och inreda haha!
nu blir det second-hand, loppisar och massa inredningsbloggar för inpiration. så glad för min guldklimp, ni kan läsa hennes nystartade blogg häär

- face stockholm

 
igår kom brorsan hem från stockholm med ännu mer presenter till mig från han och hans flickvän, body scrub och body butter är precis vad jag behöver just nu när det är svinkallt ute och man blir jättetorr.
 
i helgen hade jag släktkalas och vid 10 drog jag till tabels med lisa och linda, det var jättemysigt.
imorgon ska jag och charlotte second-hand shoppa innan jag ska ha lektion.

- b-day giftsigår hade vi släkten på middag här hemma eftersom jag fyllde år förra helgen. Fick massa fina presenter av familjen. Jag börjar bli en märkesnörd när det gäller vinglas osv.
Jag fick rödvinsglas och ölglas från itala, en karaf, kaffekoppar från Filippa K och en glasskål från kosta boda. Fick även en väldigt tjock kokbok så måste jag tydligen lära mig laga mat!

-nya ljusstakar från h&m home. rosorna fick jag på min födelsedag.

- äntligen tjugo år.

 
 
Igår var jag och några tjejer på koriander för att fira att jag idag fyller 20 år. 
Den här dagen började med att jag drog till systemet med charlotte sen fika och shopping på stan med pappa och sen vidare hem till mamma för att snacka lite.
Snart ska jag göra mig iordning för kvällens festligheter, det blir hemmafest för att fira två kompisar som fyllde i veckan och det ska bli så kul

- Sorg över Sverige!

 
 
Idag har jag en dyster känsla i kroppen, det känns inte rätt att Alliansen inte tar han om Sverige längre. Jag har inget förtroende för de rödgröna, inte alls. Jag hoppas verkligen att de gör sitt bästa även om jag inte tror att dom kan göra lika bra arbete som Alliansen och Moderaterna. 
Bilderna här över är prinade från blondinbella.se. Det är som att hon skriver mina tankar och åsikter.
Svergiedemokraternas ökning hoppas jag blir ett wake-up-call för de stora partierna. Det är så många besvikna svenskar som gått över till SD. det är nu dags för de rödgröna som sitter vid makten, att ändra dessa människors åsikter. Ta upp invandringsfrågan, ta hand om de gamla!
Den enda lättnaden jag har i kroppen är att F! inte är inne i riksdagen. Jag tycker inte om deras vänsterpolitik och jag ser det inte som ett seriöst parti. Feministiskt initiativ är inte svaret på jämställdhet. Det är deras politik, deras åsikter och deras handlingar som gör att jag inte kan kalla mig för feminist. Jag ser mig inte som feminist när jag läser deras pariprogram eller lyssnar på deras tal.
 
Jag tycker att man ska rösta på det man vill så ni som läser det här och röstat på rödgröna - Grattis till er vinst.
Ni som röstade på F! - Ni får tycka att det är jämställdhet, jag gör som sagt inte det, men ni tycker som ni tycker.
Jag kommer att göra detta inlägget fri från kommentarer för jag vill inte veta vad ni tycker om mitt inlägg. Oavsett om ni håller med eller inte, jag kände bara att jag behövde få ur mig det här. 
 
 

- ''Att rösta är inte bara en rättighet utan också en skyldighet och ett ansvar''

 
Jag hoppas verkligen att alla som är över 18 röstar idag, och jag hoppas ni röstar rätt. 
Tänk på att det handlar om Sverige och andra människor, inte bara att lägga en gul/blå/vit lapp i ett kvert som två personer sen tar emot och lägger i en låda. 
Jag tycker ju personligen att som 18 åring är man för ung för att rösta, jag tycker man ska höja till 20 år. 
Jag tycker att man ska ha gått ut skolan, fått känna på livet som arbetssökande, gå på en jobbintervju, betala skatt osv. Det finns ju många som har jobb i gymnasiet också men själva känslan att man inte får 1050 kronor på kontot varje månad utan att man faktiskt måste göra någonting. 
Gå och rösta!

-
i torsdags jobbade till 21.00, efter det så träffade jag och Linda, Lisa och Nichole för lite vinmys innan vi drog till koriander för att fira Filippa som fyllde 20 och var där med sin klass. Vi hade en asrolig kväll, annars har helgen vart väldigt lugn.
Den här veckan ska jag försöka plugga mycket, första provet börjar närma sig!
Upp