louisekihlgren!

- Sorg över Sverige!

 
 
Idag har jag en dyster känsla i kroppen, det känns inte rätt att Alliansen inte tar han om Sverige längre. Jag har inget förtroende för de rödgröna, inte alls. Jag hoppas verkligen att de gör sitt bästa även om jag inte tror att dom kan göra lika bra arbete som Alliansen och Moderaterna. 
Bilderna här över är prinade från blondinbella.se. Det är som att hon skriver mina tankar och åsikter.
Svergiedemokraternas ökning hoppas jag blir ett wake-up-call för de stora partierna. Det är så många besvikna svenskar som gått över till SD. det är nu dags för de rödgröna som sitter vid makten, att ändra dessa människors åsikter. Ta upp invandringsfrågan, ta hand om de gamla!
Den enda lättnaden jag har i kroppen är att F! inte är inne i riksdagen. Jag tycker inte om deras vänsterpolitik och jag ser det inte som ett seriöst parti. Feministiskt initiativ är inte svaret på jämställdhet. Det är deras politik, deras åsikter och deras handlingar som gör att jag inte kan kalla mig för feminist. Jag ser mig inte som feminist när jag läser deras pariprogram eller lyssnar på deras tal.
 
Jag tycker att man ska rösta på det man vill så ni som läser det här och röstat på rödgröna - Grattis till er vinst.
Ni som röstade på F! - Ni får tycka att det är jämställdhet, jag gör som sagt inte det, men ni tycker som ni tycker.
Jag kommer att göra detta inlägget fri från kommentarer för jag vill inte veta vad ni tycker om mitt inlägg. Oavsett om ni håller med eller inte, jag kände bara att jag behövde få ur mig det här. 
 
 

15 september 2014 12:46 | DAGBOK |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas