louisekihlgren!

- Sova med prinsen


Ni har väl inte missat de otroligt fina bäddseten av Design by Bernadotte & Kylberg som finns på Åhléns? Vem vill inte krypa ner i sängen och mysa med prinsen? 
Just nu är det klubberbjudande så för 319 kr blir setet ditt och erbjudandet gäller till 28/4 sen blir det ordinarie pris som ligger på 399 kr.
Det finns i flera färger men färgen på bilden är min personliga favorit!

- miniträd och terrakotta

Orkade ta mig upp från sängen till plantagen igår trots att jag är sjuk. Köpte mig ett litet miniträd som jag planerade i en terrakottakruka som placerades på min stringhylla.
Idag ska jag bara vila och imorgon har jag tid på vårdcentralen för halsprov, hoppas på att kunna jobba ett kvällspass imorgon.

-

 
 
 

 
I helgen gjorde jag en total omöblering i mitt sovrum, kände att det var dags att sätta upp stringhyllan nu.
För någon månadsen var mamma i Stockholm då köpte hon en bygglampa/industrilampa på granit till mig som jag har velat ha väldigt länge. Den fick sin plats på min silverspegel.
Jag är supernöjd med stringhyllan och tidningsbordet, nu är mitt nästa mål att hitta ett sideboard och ha under min tv och även ett till hyllplan till stringhyllan.

-

 
började dagen med en kaffe och lite inspiration från min favorit tidning. Bra tema på detta numer eftersom ett av mina inredningsuppdrag just nu är utemöbler. Efter frukosten åkte jag och mamma på en loppisrunda men idag hade jag ingen tur, ska iväg på torsdag också så förhoppningsvis går det bättre då.
Nu ska jag käka lunch och sen blir det att åka till jobbet för ett kvällspass. 
 
Vill passa på att länka min bästa väns blogg, om ni är intresserade av renovera köket så har ni inspiration hääär

- loppisfynd 


 
 
Vid halv 10 imorse tog mamma och jag bilen till Kristinehamn för att loppisfynda och det kan man säga att vi gjorde. Hittade tidningsbordet i stringmodell som jag jagat så länge, den kommer va så fin under min stringhylla. Bordet är lite slitet så nästa projekt är att rusta upp den lite.
Hittade även lite gulddetaljer som jag ska ta och göra något med.
Allt på bilderna gick på 310 kr.

- vart jag har vart


Jag skrev för cirka tre veckorsen att jag skulle åka iväg ett tag och att jag längtade efter att få berätta för alla vart jag vart och vad jag har gjort. Nu ska sanningen fram. Jag var i Sunne hos min kusin och gick intensivkurs på deras trafikskola, i tisdags skrev jag prov och igår körde jag upp och jag klarade det på första försöket. Nu är alltså körkortet mitt. Känns så jäkla skönt att det är gjort.
Upp