louisekihlgren!

- the girl with the dragon tattoo

 
Idag är ingen vanlig dag för idag har jag tatuerat mig. Jag och Charlotte har gjort en kompistatuering och jag är sååå nöjd och sååå glad att jag förlora tatuerings oskulden med min twin sister!! Det kommer bild men vi vill ta en tillsammans först.

- Vi går från askan och rätt in i elden

 
igår hämtade charlotte upp mig och vi åkte och köpte godis, glass, mcdonalds och bk. Vi hade såååå mycket att prata om och senare på kvällen satte vi på en film vilket slutade med att jag låg i hennes knä med en kudde för ögonen och började nästan gråta. Så läskigt.
 

Idag tog jag en trip till Ikea för att köpa en låda som jag ska förvara lite småsaker i, självklart kom jag inte hem med bara det. Hittade det här super fina påslakansetet för 199:- och jag äälskar det. 

- the woman and the roses

 
 
Senaste tiden har jag haft extremt lite tid till mitt största intresse - inredning. Det finns så mycket saker jag vill göra och vill ha men det är svårt att hitta möbler i rätt pris och rätt modell osv. Det är så mycker som jag vill göra men inte kan göra.
För cirka 2 månadersen gick jag på stan och kände att jag behöve tröstshoppa lite och det fick bli Hemtex finaste vas som ni ser på en bild här över. Min blomma som jag köpte för några månader sedan höll på att dö men jag räddade den i sista sekund och nu har den blivit jättestor, blir så glad haha!!
Köpte även två jättefina svartvita bilder i Barcelona när jag var där, en på sagrada familia och en på camp nou som jag ska hitta på något med.
Anyways ikväll ska jag hem till charlotte och käka mcdonalds och glass och bara mysa. Hon har jobbat mycket och jag har jobbat mycket så vi har inte hunnit ses något på länge så jag saknar min boo just nu.

- Barcelona del 2, Barcelona Beach Festival

 
Barcelona Beach Festival - precis som det låter så är det en festival på stranden, hur galet coolt är inte det? och det fick jag vara med att uppleva. Housemusik som dunkade ända in i hjärtat, converse som var fulla av sand och vänner som sjunger och dansar. Det var verkligen en helt magisk kväll, det är nästan som att jag blev lite frälst.
När klockan var runt 5 på morgonen och Martin Garrix ropar i micken att han ska köra den sista låten stod jag bara och lyssna och titta på alla runt mig. Att få höra musiken och se hur glada alla runt om mig var, mina vänner och alla främligar från olika delar av världen, det var helt fantastiskt. Landade i sängen klockan 8 morgonen efter, det är tecken på att man har haft en grym kväll.
Upp