louisekihlgren!

- 11 december

Igår blev jag bjuden på middag av pappa. Vi var på Harrys och jag käkade hamburgare och drack Staropramen innan vi gick till Scalateatern för att så Magnus Betnér. Han hade även med sig Nisse Hallberg som jag aldrig tidigare sett men som var sjukt grym, Magnus har jag nu sett fyra gånger! Älskar stand-up. 

Jag fyllde år för snart 3 månader sedan och då önskade jag mig en biljett till Magnus Betnér och igår när vi väntade på maten fick jag även en annan present. Jag har sen jag var runt 12 år haft ett pandoraarmband så pappa skulle gå och titta efter ny berlock och såg denna hängande evighetssymbolen och för er som inte vet så har jag en sån tatuerad på min handled. Ber om ursäkt för dålig bild men jag orkar inte ta en ny haha..

- Real Techniques

Jag var på bergvik med charlotte en stund förut för jag behövde en ny puderborste. Jag hade tänkt att köpa en på h&m som jag haft förut men istället tog jag tag i en från Real Techniques och det var som att den klistrades i min hand för jag kunde inte gå från affären utan att köpa den. Har länge velat ha en sån puderborste och även en ögonskuggsborste som jag tänkte önska min i julklapp men jag råkade köpa den förut. Jag längtar tills jag ska sminka mig imorgon så jag får prova den. 

För några månader sen var jag på loppis och köpte denna fina gamla medicinburken som jag tänkte ha något i men nu har den fått blivit en borsthållare på mitt lilla sminkbord bredvid spegeln. 

Nu ska jag kolla på sista delen av Absolut svensk av Soran Ismail, har du inte sett borde du gå in på svt och titta, och sen ska jag sova. Imorgon är jag äntligen ledig under dagen, då ska jag göra lite ärenden bla till IKEA. 

ber om ursäkt för extremt dåliga och suddiga mobilbilder..

Upp