louisekihlgren!

-

 
 
oj vad jag är sämst på att vara aktiv här.. och varje gång jag ska va aktiv så skriver jag just en sån mening som jag nu började med, det är som att jag måste påminna er om att jag är noll intresserad av denna blogg men vill ändå inte sluta.
iallfall den här veckan har varit skitjobbig, har varje dag haft huvudvärk och jobbet var väldigt drygt och jobbigt. 
Igår bjöd jag hem tjejerna, vi käkade pizza och hade förfest innan vi drog in till Jaguar och jag kom inte hem förrän vid 4 efter två efterfester. Vi körde sanning eller konsekvens och det är anledningen till att jag har en pappersturban på bilderna... Nu ska jag snart hem till filluppa för lite chillmys!

-


Mitt senaste inredningsprojekt, köpte ju en blomma förra helgen och igår köpte jag en kruka till den. Älskar min sockerlåda och ljusstakarna som mamma och pappa fick i bröllopspresent som jag nu har snott.

-

 
i fredags var vi som sagt på Oleary's och käkade, det var verkligen supermysigt och efter vi käkat gick vi vidare till tables för vitt vin och drinkar.
I lördags hade jag tänkte att det skulle bli en lugnt men nejnej, först åkte jag till Charlottes lägenhet för att mysa på hennes heltäckningsmatta och bygga lådor till hennes garderob. Det började i lite halvkaos men vi fick ett bra teamwork tillslut. Efter det åkte jag till stan på en lite halvspontan middag på Harrys med pappa och hans syster med familj. Det var supergott och supermysigt, åt riktig hamburgare och drack några öl!!
Idag har jag vart på IKEA och bergvik med mamma och jag köpte en blomma till rummet. Jag som hatar blommor haha men jag gillar den iallfall, det kommer bild när jag köpt en kruka för alla vi hade hemma var för små... den är iallfall jättefin på min sockerlåda *klappande händer*

- things that made me happy in 2014

 
Det här är några av de datum som gjort mig väldigt glad under det här året, oavsett vad det är så har det stärkt mitt hjärta. Det var otroligt kul att läsa alla lappar som fanns i burken, för varje lapp fick jag ett leende på läpparna och känlsan jag hade när jag skrev dom kom tillbaka. I burken låg även arbandet från Summerburst och Bråvalla och även biljetten från Mitt enda liv med Jonas Gardell. 
På alla hjärtansdag fick mina vänner skriva vad de ville och lägga i burken, men det var för privat så jag ville inte ha med det här men det är en kväll jag alltid kommer minnas för vi skrattade så mycket och det var så mycket kärlek den kvällen. 
Jag har inte bestämt om jag kommer göra en burk iår också!

-


Hallooooj, idag var jag på vårdcentralen och höll på att kräkas på tanten som skulle toppsa mig, anyway jag har iallfall halsfluss vilket känns jätte konstigt för jag har bara svulln halsmandlar annars mår jag toppen. Nu sitter jag iallfall och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka till stan. Det blir middag på O'learys med mina fyra favorit tjejer för att fira att lajs fyllde 21 år igår. Efter det tror jag vi ska gå någonstans och ta något glas. Ska bli skönt med en lugn helg!

- årsresumé

ser att typ alla lägger in bilder från året så jag vill också göra det.
 
mamma gav mig en stockholmsweekend i julklapp som inehöll shopping och jonas gardell.
Summerburst med goa tjejer och killar.
 
 
Åkte till Bråvalla för att se Kanye West och Axwell /\ Ingrosso med mina tre favoriter.
 
drog till varma rhodos med mina tjejer en vecka. det bjöds på mycket gyros och alkohol
 
Jag fyllde tjugo fucking år wohooo
 
 

- mamma knows best when I feel down

 
På nyår började dagen med en champagnebrunch hos Linda med mina fyra favoriter. Efter det åkte jag hem en snabbis och fixade klart musikquiz och gjorde mig iordning lite för att sedan åka tillbaka till Linda för en middag med samma grymma tjejer. Vi firade 12 slaget tillsammans och vid 1 drog vi till Kronoparken för efterfest med massa kompisar. Väldigt rolig kväll hade jag iallfall, kom inte hem förrän nämre morgontimmarna. 
Nu drar livet igång igen, från lite för mycket fester till att gå tillbaka till jobbet.
Upp