louisekihlgren!

- Knock you down

 
Anledingen till min extremt dåliga frånvaro är för att jag har vart i Barcelona med mina tjejer och hälsat på Emelie och Sasha. Det var supermysigt och galet varmt, det var så skönt med ledighet. 
Har gjort två arbetsdagar den här veckan och nu har jag ledigt i tre dagar innan jag ska jobba helg på Scandic. 
Imorgon tänkte jag göra lite ärenden som att köpa nya skor till jobbet och kanske ta mig en sväng till stan. Borde väl inte eftersom jag har shoppat för mycket senaste tiden men nu vill jag ha lite ny inredning!

- four days left

Fyra dagar kvar tills jag sitter på ett flygplan till Barcelona, ska bli så skönt med semester. Bra väder, beach festival, fina vänner och goda drinkar.
Igår tog jag en runda på stan med Charlotte och köpte klänningen och tröjan på bilden här över. Blir perfekt till semestern!

- queen of the dancefloor

två helger sedan med min favorit Challe
 
Sitter just nu och väntar på att det ska komma hit ett tjejgäng, vi ska laga mat och mysa ikväll. Kändes lite ensamt så mysmiddag med tjejerna är det bästa. Imorgon ska jag på poolparty i Skåre hos ett härligt killgäng, vet inte om det blir krogen senare på kvällen men det skulle ju inte vara helt omöjligt annars blir det ganska lugnt eftersom jag ska jobba på lördag.
Imorgon är det en vecka kvar tills jag sitter på ett plan till Barcelona för en härlig vecka med mina favorit tjejer, det är galet vad jag längtar!

''Men tredagars blir det nog inte igen på ett tag''

... det var ju lättare sagt än gjort.. 
I torsdags jobbade jag på Scandic fram till 15.00, efter det åkte jag hem och gjorde mig i ordning innan jag åkte till mariebergsskogen och putte i parken för att se hoffmeastro med några vänner. Superhärligt att dricka cider med vänner när det vart så fint väder. Efter det åkte jag hem till Charlotte och Adam för en förfest med dom och Johan och Eric innan vi drog till Koriander.
På fredagen blev det poolhäng med mamma innan jag åkte till putte i parken igen för att se Timbuktu med Lisa och Emma. Efter det åkte jag in till stan och mötte upp Charlotte för mat och drinkar på brasseriet. Det var supergott och jättemysigt och den kvällen avslutades självklart på Jaguar med våra fina killar igen.
 
Lördagen bestod av jobb på Scandic fram till 16.00 och efter att jag hade åkt hem och käkat och gjort mig i ordning åkte jag hem till Jessica och träffade massa härliga människor. Den kvällen slutade på Jaguar Bar med en supergod P2, min nya favorit drink!
Upp