louisekihlgren!

- rule your world

 
 
 
Den här veckan bestod av lite jobb och mycket alkohol haha.. I torsdags åkte jag först hem till Jessie med några tjejer innan vi drog till Koriander. I fredags var det förfest hemma hos charlotte med henne, adam, johan och eric. Vi drack nutelleshots och lekte lekar innan vi drog in till jaguar. Verkligen en superrolig kväll som slutade att jag hamna på efterfest och i samma säng som charlotte och adam haha, mina favoriter. Igår blev det hemmagjorda pizzor hemma hos charlotte (som alltid) innan vi gjorde oss i ordning och drog till verket. Det var inte superkul när klockan ringde 8 imorse för att jag skulle jobba.. Men ett 6 timmars pass gick ganska fort och nu ska jag mysa ner mig i soffan och se sista avsnittet av Frikänd innan jag ska gå och natta tidigt.
Hoppas på myckert jobb i veckan, då blir det roligare när jag ska gå ut i helgen igen. Men tredagars blir det nog inte igen på ett tag.

- Håll hårt om din goda vän för där ute finns det gott om ormar.

 
 
Hade en jätterolig midsommar som började hos mig och slutade på hammarö. Tjejerna kom till mig vid halv 4 så satt vi och pratade lite och skålade med Prosecco innan vi började grilla, för att grilla första gången helt själv måste jag säga att jag var väldigt bra.
Efter vi hade ätit grillat och glass med jordgubbar körde Filippa, mig och charlotte till hammarö. Där var ett härligt gäng av våra killkompisar och lite nya tjejer. Alla var så glada så det fanns inget som kunde gå fel. Vi blev kvar där under natten och åkte inte hem förrän tidigt dagen efter, bakfylla gjorde nästan ingenting för kvällen var för bra. Jag är verkligen omringad av de finaste vännerna!

-

 
 I helgen var jag på plantagen och köpte en Benjaminfikus som passade perfekt i min terrakottakruka
 
Den här dagen kommer bestå av att städa, handla och fixa. Imorgon kommer det ett gäng tjejer hit för lite grill på dagen och senare på kvällen ska jag och Charlotte åka till på en midsommarfest. Det här vädret är ju för jävla tråkigt också, vill ha sol och värme!
 

- sunshine

Känns som att det var årsen jag uppdaterade här så jag slänger in ett gäng bilder från senaste tiden
De två första bilderna va från helgen det blev två utgångar, en krogkväll och en campusfest. De två sista är från helgen, först från i fredags när Charlotte och jag höll på att ta massa kort och den sista va från när Charlotte bjöd på bakispizza i lördags.

Jag har fått ett till jobb på Scandic och det är en av anledningarna till att jag inte uppdaterat något. Den här veckan består av jobb och kusinens student, ska bli superkul och solen skiner som bara den här i Karlstad!
Upp