louisekihlgren!

- lagerhaus levererar igen

 
lagerhaus har verkligen allt och lite till, här är sex av mina favoriter just nu
Skärbräda 199:- Kudde 149:- Mugg 39:- Mortel 149:- Vintage plåtburk 69:- Sax 39:-

- girls' night outVeckan har bestått av jobb, jobbintervju och fest. Började gårdagen med ett möte på ett hotell som jag kommer börja på i sommar. Efter det gick jag på stan med Charlotte och shoppade lite. Kvällen bestod av först en vernissage i Sunne som min kusin stod för och sen åkte jag hem till Charlotte för en förfest innan vi drog till krogen. På Jaguar träffade jag massa vänner och jag hade en jätterolig kväll med härliga tjejer och killar.

- belysning

 
Jag har fått ett nytt litet inredningsuppdrag av charlotte och den här gången gällde det belysning.
Jag har hittat tre lampor jag skulle tycka passa i deras lägenhet. Ljuskronan skulle vara superfin över deras matbord i vardagsrummet och bordslampan skulle vara lysa jättefint i deras fönster i samma rum. Taklampan är menad att ha över deras köksbord och eftersom charlotte älskar guld så är ju det självklart den röda tråden i alla lampor.

- Valborg

 
 
I torsdags var det valborg som säkert alla vet och jag hade en superbra kväll.
Klockan sex åkte jag till Jessica och träffade henne, hennes pojkvän, Linda, Lisa och Filippa. Vi käkade grillad fläskfilé och hade en jätterolig förfest längtar tills jag får spendera sommaren med dessa tjejer. Kvällen avslutades på Jaguar med Charlotte och ett gäng killar.
Upp