louisekihlgren!

Vissa människor hör ihop. Som ett pussel, alla bitar passar.

 

Som 15 åring blev jag bästa kompis med 3 grymma tjejer. Då visste jag inte att vi skulle vara vänner så här länge, att vi skulle dela och uppleva allt med varandra.

Det finns inget som de här tjejerna inte vet om mig. Vi kan varandra utan och innan. De är mer än bara mina vänner. De är mina bästa vänner, min familj.

De hjälpte mig att hitta mig själv. Jag var extremt osäker och hade dåligt självförtroende. De fick mig att känna mig sedd, älskad och behövd. Vi började dela hemligheter som vi inte berättade för någon annan.

Vi har delat hemligheter och första uppleverser med varandra som fester, drinkar, cigg, killar, gymnasieskolor och jobb. Det finns ingenstans i världen där jag känner mig så trygg som med mina bästa vänner

Jag kan faktiskt inte säga så mycket mer för det finns inte ens ord som beskriver hur mycket de här tjejerna betyder för mig.

 

Idag 5 mars så fyller en av mina bästa vänner år, men jag får inte möjlighet att fira henne på hennes 21 årsdag eftersom hon är på andra sidan jordklotet.

Grattis på födelsedagen Linda! Hoppas du lever din dröm i Australien, vi saknar dig här hemma så nu får du ta och komma hem snart. 

5 mars 2015 10:20 | DAGBOK |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas