louisekihlgren!

30 november

Förra veckan kom det ett sms att jag hade ett paket att hämta på ica och i det paketet låg en superfin skål från Kosta Boda. Älskar deras skålar, har två större som jag fått tidigare men nu var det en lite mindre som jag längtar tills jag får äta godis från! 

- 23 november

Kände att jag om jag skulle skriva om helgen så var jag tvungen att lägga ut bilden på mina två godisgrisar till höger. I fredags tog jag en hemmakväll med vitt vin och idol, var helt slut efter jobbveckan så det var skönt att få slippa vakna till ett alarm. På lördagen åkte jag in till stan för att köpa mobilskal och gå på systemet för på kvällen bar det av hem till Charlotte och Adam för lite party. När jag kom dit vid sju var hela vardagsrummet fullt med killar som tittade på fotboll, så jag och charlotte fixade oss och hade lite tjejmys någon timme innan vi gick ut och körde lite drinklekar med pojkarna. 

Jag hade en superbra kväll med väldigt mycket skratt, tillräckligt mycket alkohol och en hel del sköna dansmoves på nattklubbens dansgolv. Det var en välbehövlig utgång!

- IPHONE 6S GOLD

I onsdags kom min nya lilla bebis med posten. Min iphone 5s var ju helt slut. Låsknappen hade fastnat, skärmen var lite lös utan att vara spräckt, den stängde av sig utan anledning osv. Så jag köpte ut den och startade upp en nytt abonnemang med en ny telefon.  

Helgen är äntligen här, jag är helt slut. Förra helgen jobbade jag och i tisdags var jag ledig men ändå är jag helt slut. I dag blir det att ta det lugn vid tvn med föräldrarna och imorgon blir det förhoppningsvis lite party. Känner att jag behöver komma ut och träffa folk!! Gör typ inget annat än att jobba nu. Ska faktiskt börja kolla lite efter lägenhet och se om jag skulle ha råd att flytta.

- mainstream

Är man inredningsintresserad som jag är så sitter man klistrad vid bloggar och instagramkonton om inredning. Jag har märkt efter allt nördande att det finns en ström som folk följer även i inredning så jag tänkte lista fyra saker som man ser i typ 8 fall av 10 hemma hos folk idag.

1. Först ut är ikeas serie Vittsjö och det ska helst vara avlastningsbordet eller soffbordet. I många hem målar eller sprejar man den vit eller guld och marmorplasten (som kommer två på denna lista) använder man gärna ihop med de här borden. Min favorit är avlastningsbordet!

2. Marmorplasten har sålt som smör på Panduro kan jag tänka mig det här året. Allt ska plastas om. Fönsterbräden, vittsjöbord, pallar, träbrickor osv. Om jag ska lägga in en presonlig åsikt så skulle jag skippa den. Jag tycker inte det ser äkta ut och marmor är ju väldigt charmigt så det borde vara äkta.

3. Vita tavlor med svarta ramar. Skulle kunna tro att Desenio är en vanlig leverantör i de fallen. Hos de yngre personerna ska det var lite mer tumblr/inspo med citat. Hos de äldre ska det vara lite mer stilrent.

4. Soffa med divan. Vad mer ska man säga? Det känns som att alla som köper en ny soffa inhandlar en med divan.

Upp