louisekihlgren!

29 september

Efter 7 år på blogg.se har jag för första gången tittat på en annan bloggportal. Varför vet jag inte riktigt men jag tycker att det har kommit så många fina portaler så detta är en test.

Välkommen

Välkommen till for.me!

Det här är ditt första inlägg. Logga in och ta bort inlägget under "arkiv" i menyn om du inte vill ha kvar detta.

- tattoo

 
Här sitter jag en tråkig söndag och planerar min nästa tatutering. Jag har sedan jag var cirka 15 år velat göra den här tatueringen sen jag såg Brooke Hogan göra den i deras tvprogram. Det är noter/g-klav bakom örat, men jag kan inte helt bestämma mig vad jag vill ha. Först ville jag ha en not, sen en g-klav sen både-och & nu är jag helt kär i treble clef tattoo (tror jag den kallas, det är iallafall den som är med på de tre bilderna ovan på första raden). Alltså ett hjärta som är gjord av en g-klav och en f-klav/basklav. Vet inte hur jag som bäst kan beskriva men jag hittade en bra kommentar på internet ''It just means you love music. In case you didn't know, the heart is made up of a treble and bass clef: two of the main staffs used by musicians when reading music.'' 
 
Annars tycker jag att bilden längst ner till vänster är så fin. åååh beslutsångest har jag iallafall så det heter duga. Vill så gärna tatuera mig snart igen!!

- flowers

 
I torsdags åkte jag och Charlotte och handlade blommor på plantagen. Fick mig två krukväxter, en att ha på stringhyllan och en i fönstret och jag är superkär i den lilla som står i fönstret. I affären tvekade jag lite men efter att ha planterat om den i en terrakottakruka blev den superfin. 
I min favorit vas, Laura från Hemtex, sitter en buket rosor från min kusin som jag fick på min 21 års dag i söndags. Gud så kul det kan vara med lite blommor.

- loppisfynd

dagens superfynd av loppisrundan i Kristinehamn är denna jättefina servis som jag köpte för endast 75 :-.
Alltså 75 KRONOR för sex koppar, fat till kopparna, assietter, gräddkanna, kaffekanna och sockerskål.

 Jag ärvde en annan serivis av min mormor som är helvit med guldiga kanter så man skulle kunna blanda de här två. Längtar redan till att få bjuda på fika i min framtida lägenhet!

- lay me down

Den här helgen bjöd på festligheter. 
I lördags hade jag mina favorit tjejer på lite förfest innan vi drog till Verket runt 12 eftersom jag fyllde 21 år i söndags. Kvällen bjöd på roliga lekar och mycket skratt, det var verkligen en rolig kväll både på förfesten och krogen. Träffade så mycket folk jag kände under kvällen och vad är bättre än att påbörja sin födelsedag med mina underbara vänner!

- vi två kommer alltid bestå!

 
För lite mer än en månadsen satte jag mig i stolen på Exclusive Tattoo och tatuerade den symbol som står för vår eviga vänskap. 
Folk som ser och hör detta tycker säkert att vi är lite dumma i huvudet men detta är något både jag och charlotte ville ha så vi bestämde att vi skulle göra det tillsammans. Har inte ångrat en sekund att jag gjorde den, jag är verkligen supernöjd. 
Hon är ju inte bara min bästa vän denna tösen, hon är som jag brukar säga, my twin sister, my partner in crime and my soulmate. 

-


Men tjaaaaa, long time no see!!
Gör mest det här inlägget för att lägga upp bilden på all mat jag och Charlotte åt i fredags. Vi köpte hot wings, dubbelchees, nuggets, pommes och massa såser. Sååå gott att få äta lite av varje. 
Torsdagen bjöd på jobb sen en superkul utgång med goa tjejer.
Nu på fredag fyller min lilla lilla Fillepippa 21 år så det ska väl firas ordentligt!! 
Upp