louisekihlgren!

- dream bigger

Här har det stått still någon vecka. Förra helgen var Axwell här i Karlstad och fick oss alla att dansa i spöregnet, själv sprang jag runt med en påse på huvudet för att inte förstöra sminket haha..

Veckan har varit tung, jag har varit sjukt sliten så när jag äntligen fick helg i fredags firade jag det med ensamhäng i soffan med ett glas vin till fångarna på fortet. Helgerna uppskattas så mycket mer när man sliter på vardagarna. Lördagen bestod av att jag var flytthjälp åt pappa och hans tjej som nu skulle flytta in i sitt nya hem och på kvällen blev det en utgång i vanlig ordning. Enda förändringen var att vi drog till welo som hade nyöppning efter renoveringen och det var väl bra men det slår ju självklart inte verket. Jag hade en superkul kväll med några av mina finaste vänner och då kan ni ju förstå att jag endast legat i sängen idag. När jag väl reste mig för att steka en hamburgare för att få i mig någon mat så fick jag sån energi så jag passade på att städa badrummet när jag ändå var igång. Nu ska jag snart åka hem till mamma för att bli bjuden på middag. Söndagsmiddag hemma hos föräldrarna börjar bli en vana som jag diggar starkt.

- Mulderbosch

Nu är helgen här, jag ska dock in på jobbet tre timmar imorgon för att hålla koll på att avdelningen sköter sig och kommer igång. Efter det åker jag hem och gör mig i ordning för att sen ha en hel dag med fest och fina vänner. Som jag längtat efter den dagen! Men nu ska jag inviga helgen med tjejerna och det blir lite vinmys hemma hos mig med mitt favorit vin, Mulderbosch rosévin!

- Min fina stad, vackra Karlstad.

Idag har jag varit på jobbet och det har varit ett helvete eftersom jag haft så ont i ryggen. När jag kom hem städade jag lägenheten och började tvätta, typical torsdag i familjen Kihlgren. Efter att ha hällt upp ett glas vin ska jag nu börja laga mat och sen ska jag ta en dusch, resten av kvällen spenderas i soffan framför någon film. I helgen blir det Island festival här i Karlstad där det kommer väldigt bra artister så som Daniel Adams-Ray, Hoffmaestro, otto knows och sist men absolut inte minst AXWELL. Helt sjukt att han kommer hit, jag har ju sett han fem gånger men det kommer bli någon speciellt med att se honom på Sandgrundsudden i Karlstad.

- Före och efter bilder, köket

Här är för och efter bilderna på mitt kök. Det var en väldigt mörkgrå färg när jag kom hit första gången men efter att ha pratat med fastighetsägaren så kom vi fram till att måla om till vitt. Jag tror att jag har skrivit tidigare att hon som bodde här innan mig rökte inomhus så det luktade sjukt mycket rök och därför var dom ändå tvugna att måla om. Plus att hon hade bott här i 15 år så det var ganska slitet. 

Det satt tre hyllor över diskbänken, en stor ful brun och två vita. Jag vet inte riktigt vad hon har haft på dom men jag bestämde att dom skulle bort. Vi kom överens om att dom ska komma och sätta en ny vit hylla precis över diskhon för där är ett eluttag så jag kan ha mikron där eftersom det är så liten bänk att laga mat på. Jag hade först tänk att sätta en hylla över träbänken också där jag kan ha lite saker eftersom jag har så liten plats för förvaring men jag har börjat ångra mig lite nu så jag vet inte riktigt hur det blir. 

Jag älskar iallafall mitt kök, det är stort och rymligt och det är så mysigt när det är gammaldags med skafferi och en liten städskrubb.

 

- A new day, 430

Jag har gått och blivit med sleek, så spännande. Jag gick på stan med charlotte en stund tidigare idag och då drogs jag direkt till sleekhyllan på hm, jag har varit där och tänkt köpa en palett förut men inte gjort det. Den är verkligen superfin och jag har hört så bra om den så jag längtar till att få använda den för första gången. Det finns både matta och skimriga färger alla åt det brun/orange/gråa hållet. Jag har aldrig tidigare velat lägga pengar på en palett för dom är ofta dyra och då använder man inte ens hälften av dom men den här kostar bara 139 kr och jag har hört att sleek är jättebra.

- Valby ruta, ikea

Skulle hoppat in på ett 6 timmars pass på jobbet idag men det blev ändrade planer så jag åkte till ikea istället och köpte mattan som jag kollat på väldigt länge, jag blev verkligen supernöjd! Helt sjukt att en så stor matta kan vara så billig, endast 799 betalade jag och det gav verkligen färg i mitt vardagsrum. Plus att den passade jättebra ihop med mina gröna kuddar. Så kul att min lägenhet mer och mer börjar likna ett hem och att jag äntligen får hålla på med min största intresse, inredning!

- infinity friendship

Igår var det exakt ett år sedan jag satte mig i stolen på Exclusive Tattoo med charlotte och tatuerade in symbolen som står för vår vänskap. Jag har inte ångrat mig en enda sekund att jag gjorde det. Jag har fått höra ett den är mainstream och det kan ju folk få tycka men för mig betyder den här tatueringen väldigt mycket. Många som hörde att vi skulle göra den sa ''men tänk om ni inte är vänner om 10 år, vad kommer ni göra då?''. Detta är väl ett standard svar men jag VET att vi kommer vara vänner för alltid. Jag vill inte leva utan denna knasboll och hon betyder verkligen allt för mig. 

- Prydnadskudde Orleans, hemtex

Igår efter jobbet skulle jag gå och posta lite paket till lite gäster som glömt saker på hotellet och efter det gick jag in på hemtex. Jag älskar hemtex så jag hade typ bestämt mig för att köpa en löpare där och det fick jag tag i också, en grå/vit med mönster som passar superbra till mitt vita bord. Medan jag stod i kön såg jag gröna kuddar (!!!) Jag har letat efter några kuddar till soffan och jag har helst velat ha gröna med något mönster på men när jag såg dom här blev jag kär. Grön är ju min favoritfärg (efter svart såklart) så jag är supernöjd, nu väntas bara en ny matta till vardagsrummet för som ni ser så är den jag har nu för liten.

Upp