louisekihlgren!

- Före och efter bilder, köket

Här är för och efter bilderna på mitt kök. Det var en väldigt mörkgrå färg när jag kom hit första gången men efter att ha pratat med fastighetsägaren så kom vi fram till att måla om till vitt. Jag tror att jag har skrivit tidigare att hon som bodde här innan mig rökte inomhus så det luktade sjukt mycket rök och därför var dom ändå tvugna att måla om. Plus att hon hade bott här i 15 år så det var ganska slitet. 

Det satt tre hyllor över diskbänken, en stor ful brun och två vita. Jag vet inte riktigt vad hon har haft på dom men jag bestämde att dom skulle bort. Vi kom överens om att dom ska komma och sätta en ny vit hylla precis över diskhon för där är ett eluttag så jag kan ha mikron där eftersom det är så liten bänk att laga mat på. Jag hade först tänk att sätta en hylla över träbänken också där jag kan ha lite saker eftersom jag har så liten plats för förvaring men jag har börjat ångra mig lite nu så jag vet inte riktigt hur det blir. 

Jag älskar iallafall mitt kök, det är stort och rymligt och det är så mysigt när det är gammaldags med skafferi och en liten städskrubb.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas