louisekihlgren!

- long time no see

Skulle överdriva om jag sa att jag har varit aktiv här på senaste tiden. Men jag har i princip jobbat i en hel månad känns det som och eftersom jag jobbar natt så sover jag hela dagarna så det händer inte mycket i mitt liv. Men jag har iallafall hunnit med att köpa massa nya grejer till lägenheten bland annat ett sideboard som jag hittade på blocket och den är i superbra skick och perfekt med massa förvaring. Två dagar innan jul kom även min sänggavel som jag beställde i september så nu är det bara lite tavlor som saknas så är lägenheten så gott som klar. 

En personalfest hann jag även med en vecka innan jul och jag har ju jorden goaste kollegor. Det bjöds på tipspromenad, god mat på Kajisers, dans och shots på guld apan och avslutades med en efterfest hos en kollega till tidigt in på morgonen. Jag vann även pris för Årets prestation och fick en söt liten pokal. 

Annars har julen varit rätt bra, jag har jobbat natt så det har blivit väldigt få sovtimmar men jag har fått fina julklappar av mina föräldrar och en väldigt bra utgång på juldagen med fina barndomsvänner. Men nu ska jag göra mig redo för tre jobbnätter och förbereda för nyår och sen är jag ledig i nästan en vecka förutom två dagpass i repan. 

27 december 2016 15:48 | LOUISE |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas