louisekihlgren!

- Be magic at Scandic west conference

 

bjussar på fyra bilder på mig och min rumskamrat och kollega Marie 

I lördags skulle jag varit med charlotte och ha myskväll med massa gott att äta och lite skitsnack, men så blev det inte, Istället blev det en förfest med massa gott vin och väldigt mycket tjejsnack innan vi drog till Verket. 

När jag vaknade på söndagen med sprängade huvudvärk ångrade jag först utgången sen när jag insåg hur sjukt trött jag var ångrade jag att jag tackat ja till att åka med på konferens i göteborg med jobbet. Men den ångern försvann så fort vi kom in i bussen och man såg alla härliga kollegor som var supertaggade på kvällens festligheter. Vi började på Scandic Crown där vi hade någon typ av teambuilding och föreläsning. När klockan blev runt fyra tog vi bussen till Scandic Europa där vi skulle bo under natten. Där fick vi några cider/öl under tiden som vi duschade och fixade oss. Klockan sex gick bussen till Chalmers där vi fick fördrink och mingel någon timme innan vi blev tillsagda att gå till en annan sal där middagen skulle äga rum. Middagen var som en nobelmiddag. Den var runt tre timmar lång, trerätters och priser. 

Det var så himla härligt att alla avdelningar från city hade så kul och att vi själva placerade oss med varandra och inte uppdelade. Vi var totalt runt 500 personer och vårt hotell var ju självklart bäst och roligast på festen haha.. Vi sjöng, drog igång gangnam style och bara var allmänt roligast tycker jag!

När klockan blev runt midnatt drog väldigt många från vårt hotell till Park Lane på Avenyn. Och jag rullade inte in på hotellrummet förrän runt halv fyra på morgonen och det var inte lika kul när min kollegas klocka ringde klockan sju och att vi skulle sitta på bussen tillbaka till Karlstad klockan nio. 

Det var helt klart en fantastisk helg och det är så kul att alla på vårt hotell som var med har kommit varandra lite närmre. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas