louisekihlgren!

- Summerburst - Summer starts here!

Kan inte att jag imorgon gör ett sex timmars arbetspass och sen har jag tre dagars helg och inte vilken helg som helst utan en helg i göteborg. Shopping, alkohol, summerburst och charlotte. Hur bra låter inte det? jo jävligt bra om jag får säga det själv. Jag är så taggad och jag har längtat efter det här så länge. Om någon timme ska jag åka hem till charlotte för lite onsdagsmys och även skriva packlista och planera lite. En plan nu är att vi ska filma så mycket som möjligt och klippa ihop sen till en liten aftermovie, ska bli kul!

- bring the 60's back

Igår blev jag extremt rastlös så jag åkte till Kalenius och köpte blommor. Mamma berätta att hon hade hittat Elefantöra där och det finns ju inte någon annanstans nästan. Elefantöra i en terrakottakruka på en stringhylla är ett måste och jag är supernöjd. Det bästa är att dom är så lättskötta, jag är inte jättebra på att hålla blommor vid liv.

- cocopanda

Fick hem mitt paket från cocopanda som jag beställde för en vecka sedan, har alltid varit med om supersnabba leveranser från dom men den här gången tycker jag att det tog lång tid.. Jag köpte en primer från nyx, jag har aldrig använt primer men har velat testa skitlänge, jag har hört bra om den här och eftersom den även tar bort glasen i hyn så tyckte jag att den verkade värd att testa. Ett matt läppstift från Beauty UK som jag mest klicka hem för att det var billigt och för att jag har sett på youtube att den passar till en läppenna från bareMinerals som jag har så vi får se hur den ser ut. Den tredje saken som låg i paket var en blush brush från real techniques som jag ska använda till bronzer. Jag har inte öppnat något än så jag vet inget om något än så det ska bli superspännande att testa.

 

- ready for summer

Fick hem mina shorts från gina som jag beställde i helgen. Jag har så blandade känslor för dom haha, jag kan inte bestämma om jag gillar dom eller inte. Mönstret gillar jag men det är modellen som jag  är osäker på. De passar superbra till mina öppna klackar från dinsko, off shoulder-topp från nelly och fransväska från cubus. Shortsen kostar ju bara 149 kr så den blir nog att behålla. Den finns att köpa häär

 

- Solen skiner alltid i Karlstad

Vilket jävla väder Karlstad bjuder på, helt fantastiskt att jag för två veckor sedan hängde in vinterjackan och att jag nu i tre dagar har legat ute och solat i nästan inga kläder alls. I lördags var det som en fin sommarkväll så jag och charlotte välkomnade solen med lite rosévin på balkongen. Efter någon timme kom Amanda och vi hade en jättehärlig kväll både på balkongen och senare på krogen. Igår låg jag ute i solen i cirka två timmar men jag brände upp hela mig så efter att jag hade ätit en sommrig sallad i solen så gick jag in för att inte få allvarliga brännskador.. haha!! Men gårdagens bränna hindrade mig inte att ligga ute i solen i två timmar efter jobbet idag heller. Nu ligger jag nyduschad på sängen och lyssnar på podcast men ska snart slänga ihop lite tacos och kolla på någon film, jag längtar redan efter helg.

- ''vakna allihopa det är lördag det är bästa dagen''

det är lördag och jag är leedig, var nära på att behöva åka in till jobbet i morse men det löste sig. På förmiddagen la jag mig på en solstol här utanför i cirka 40 minuter, det var inte jätteskönt eftersom det blåste en del då men bara känslan av att solen är framme gör mig superglad. Jag har även tagit mig en sväng till Bergvik och köpte skorna som jag skrev om häromdagen så ikväll blir det premiär för öppna skor på krogen men först rosévin på charlottes balkong.

Igår blev det en spontan grillkväll med massa vänner på gubbholmen vilket också är så härligt, dock inte lika härligt vid tio och solen hade gått ner.

- äntligen är våren här

Den här lediga dagen behövde jag verkligen, nu är det bara en jobbdag kvar till helg. Jag lyckades få med mig mamma till stan idag för lite shopping och lunch på förmiddagen och resten av dagen har jag suttit i solen på altanen och lyssnat på podcast. 

Idag hittade jag mina drömskor på scorett, priset var lite högt så jag tänkte att jag skulle fundera på ett eventuellt köp men just nu kan jag inte tänka på något annat så imorgon eller på lördag får det nog bli en tur till stan igen. Jag älskar att man snart kan ha öppna skor till krogen.

- kaffe, mysfilt och podcast

Herregud vilken hemsk natt jag haft, jag vaknade om och om igen vilket resulterade i huvudvärk hela dagen men jobbet gick bra ändå. Nu ska jag bara ta det lugnt med kaffe, mysfilt och podcast. P3 dokumentär som är min favorit podcast har jag börjat rota i igen, men jag har hört det mesta. Just nu lyssnar jag på Dråpmisstänkta barnläkaren på Astrid Lindgrens barnsjukhus, jag minns när tidningarna skrev mycket om det men jag har inte varit så insatt så det är spännande nu.

Upp