louisekihlgren!

Kategori: DAGBOK

- genom åren

Sitter och samlar ihop lite bilder från alla år som jag sen här tänkt att framkalla. Jag förlorade massa bilder från högstadiet och gymnasiet som jag hade på en gammal dator som bara fryser fast så fort man startar den och den senaste datorn jag hade håller också på att ge sig så nu har jag bestämt att beställa lite bilder så jag kan ha fotoalbum hemma. Blir helt nostalgisk när jag ser vissa bilder. Fester, utlandsresor, festivaler och bara vanliga selfies är så kul att titta på. 

- infinity friendship

Igår var det exakt ett år sedan jag satte mig i stolen på Exclusive Tattoo med charlotte och tatuerade in symbolen som står för vår vänskap. Jag har inte ångrat mig en enda sekund att jag gjorde det. Jag har fått höra ett den är mainstream och det kan ju folk få tycka men för mig betyder den här tatueringen väldigt mycket. Många som hörde att vi skulle göra den sa ''men tänk om ni inte är vänner om 10 år, vad kommer ni göra då?''. Detta är väl ett standard svar men jag VET att vi kommer vara vänner för alltid. Jag vill inte leva utan denna knasboll och hon betyder verkligen allt för mig. 

- längtan efter eget boende

Längtan efter en egen lägenhet är för stor nu. Jag sitter och plågar mig med lägenheter på hemnet och inredningsbilder på pinterest.

Jag vill ha en mysig liten tvåa på Herrhagen här i Karlstad. Drömmen skulle vara en med vita väggar, trägolv, stora fönster och högt i tak. Vill inreda med ett gammalt slagbord och öglanstolar i köket, Watford soffa i vardagsrummet med ett fint gammalt soffbord i teak och i sovrummet ska sängen vara fint och mysigt bäddad med massor av kuddar. 

Över köksbordet ska en Bumling lampa hänga, i ett hörn i vardagsrummet ska det stå en serveringsvagn och på en vägg ska det hänga en stringhylla i teak där det ska stå allt från en blomma till böcker. 

Som ni märker har jag redan inrett en lägenhet jag inte har så jag hoppas jag får tag i en lägenhet så snart som möjligt så att jag kan få sätta mina drömmar till verklighet. 

Jag satt och sökte på allt på pinterest som jag ville ha och jag hittade till och med bilder som såg ut exakt som jag vill ha mitt kök. 

alla bilder är från pinterest

- tattoo

 
Här sitter jag en tråkig söndag och planerar min nästa tatutering. Jag har sedan jag var cirka 15 år velat göra den här tatueringen sen jag såg Brooke Hogan göra den i deras tvprogram. Det är noter/g-klav bakom örat, men jag kan inte helt bestämma mig vad jag vill ha. Först ville jag ha en not, sen en g-klav sen både-och & nu är jag helt kär i treble clef tattoo (tror jag den kallas, det är iallafall den som är med på de tre bilderna ovan på första raden). Alltså ett hjärta som är gjord av en g-klav och en f-klav/basklav. Vet inte hur jag som bäst kan beskriva men jag hittade en bra kommentar på internet ''It just means you love music. In case you didn't know, the heart is made up of a treble and bass clef: two of the main staffs used by musicians when reading music.'' 
 
Annars tycker jag att bilden längst ner till vänster är så fin. åååh beslutsångest har jag iallafall så det heter duga. Vill så gärna tatuera mig snart igen!!

- lay me down

Den här helgen bjöd på festligheter. 
I lördags hade jag mina favorit tjejer på lite förfest innan vi drog till Verket runt 12 eftersom jag fyllde 21 år i söndags. Kvällen bjöd på roliga lekar och mycket skratt, det var verkligen en rolig kväll både på förfesten och krogen. Träffade så mycket folk jag kände under kvällen och vad är bättre än att påbörja sin födelsedag med mina underbara vänner!

- vi två kommer alltid bestå!

 
För lite mer än en månadsen satte jag mig i stolen på Exclusive Tattoo och tatuerade den symbol som står för vår eviga vänskap. 
Folk som ser och hör detta tycker säkert att vi är lite dumma i huvudet men detta är något både jag och charlotte ville ha så vi bestämde att vi skulle göra det tillsammans. Har inte ångrat en sekund att jag gjorde den, jag är verkligen supernöjd. 
Hon är ju inte bara min bästa vän denna tösen, hon är som jag brukar säga, my twin sister, my partner in crime and my soulmate. 

- vart jag har vart


Jag skrev för cirka tre veckorsen att jag skulle åka iväg ett tag och att jag längtade efter att få berätta för alla vart jag vart och vad jag har gjort. Nu ska sanningen fram. Jag var i Sunne hos min kusin och gick intensivkurs på deras trafikskola, i tisdags skrev jag prov och igår körde jag upp och jag klarade det på första försöket. Nu är alltså körkortet mitt. Känns så jäkla skönt att det är gjort.

- I DET ENKLA BOR DET VACKRA

 
Nu har tiden kommit när det är dags att åka. Jag kommer inte blogga på cirka 3 veckor som det ser ut nu. Känns sjukt nervöst men samtidigt kul. Jag ska verkligen försöka att göra det absolut bästa, längtar så tills det är min tur att berätta för alla att jag har lyckats göra det. Så nu håller vi tummarna kompisar.

Vissa människor hör ihop. Som ett pussel, alla bitar passar.

 

Som 15 åring blev jag bästa kompis med 3 grymma tjejer. Då visste jag inte att vi skulle vara vänner så här länge, att vi skulle dela och uppleva allt med varandra.

Det finns inget som de här tjejerna inte vet om mig. Vi kan varandra utan och innan. De är mer än bara mina vänner. De är mina bästa vänner, min familj.

De hjälpte mig att hitta mig själv. Jag var extremt osäker och hade dåligt självförtroende. De fick mig att känna mig sedd, älskad och behövd. Vi började dela hemligheter som vi inte berättade för någon annan.

Vi har delat hemligheter och första uppleverser med varandra som fester, drinkar, cigg, killar, gymnasieskolor och jobb. Det finns ingenstans i världen där jag känner mig så trygg som med mina bästa vänner

Jag kan faktiskt inte säga så mycket mer för det finns inte ens ord som beskriver hur mycket de här tjejerna betyder för mig.

 

Idag 5 mars så fyller en av mina bästa vänner år, men jag får inte möjlighet att fira henne på hennes 21 årsdag eftersom hon är på andra sidan jordklotet.

Grattis på födelsedagen Linda! Hoppas du lever din dröm i Australien, vi saknar dig här hemma så nu får du ta och komma hem snart. 

- things that made me happy in 2014

 
Det här är några av de datum som gjort mig väldigt glad under det här året, oavsett vad det är så har det stärkt mitt hjärta. Det var otroligt kul att läsa alla lappar som fanns i burken, för varje lapp fick jag ett leende på läpparna och känlsan jag hade när jag skrev dom kom tillbaka. I burken låg även arbandet från Summerburst och Bråvalla och även biljetten från Mitt enda liv med Jonas Gardell. 
På alla hjärtansdag fick mina vänner skriva vad de ville och lägga i burken, men det var för privat så jag ville inte ha med det här men det är en kväll jag alltid kommer minnas för vi skrattade så mycket och det var så mycket kärlek den kvällen. 
Jag har inte bestämt om jag kommer göra en burk iår också!

- årsresumé

ser att typ alla lägger in bilder från året så jag vill också göra det.
 
mamma gav mig en stockholmsweekend i julklapp som inehöll shopping och jonas gardell.
Summerburst med goa tjejer och killar.
 
 
Åkte till Bråvalla för att se Kanye West och Axwell /\ Ingrosso med mina tre favoriter.
 
drog till varma rhodos med mina tjejer en vecka. det bjöds på mycket gyros och alkohol
 
Jag fyllde tjugo fucking år wohooo
 
 

- Sorg över Sverige!

 
 
Idag har jag en dyster känsla i kroppen, det känns inte rätt att Alliansen inte tar han om Sverige längre. Jag har inget förtroende för de rödgröna, inte alls. Jag hoppas verkligen att de gör sitt bästa även om jag inte tror att dom kan göra lika bra arbete som Alliansen och Moderaterna. 
Bilderna här över är prinade från blondinbella.se. Det är som att hon skriver mina tankar och åsikter.
Svergiedemokraternas ökning hoppas jag blir ett wake-up-call för de stora partierna. Det är så många besvikna svenskar som gått över till SD. det är nu dags för de rödgröna som sitter vid makten, att ändra dessa människors åsikter. Ta upp invandringsfrågan, ta hand om de gamla!
Den enda lättnaden jag har i kroppen är att F! inte är inne i riksdagen. Jag tycker inte om deras vänsterpolitik och jag ser det inte som ett seriöst parti. Feministiskt initiativ är inte svaret på jämställdhet. Det är deras politik, deras åsikter och deras handlingar som gör att jag inte kan kalla mig för feminist. Jag ser mig inte som feminist när jag läser deras pariprogram eller lyssnar på deras tal.
 
Jag tycker att man ska rösta på det man vill så ni som läser det här och röstat på rödgröna - Grattis till er vinst.
Ni som röstade på F! - Ni får tycka att det är jämställdhet, jag gör som sagt inte det, men ni tycker som ni tycker.
Jag kommer att göra detta inlägget fri från kommentarer för jag vill inte veta vad ni tycker om mitt inlägg. Oavsett om ni håller med eller inte, jag kände bara att jag behövde få ur mig det här. 
 
 

- ''Att rösta är inte bara en rättighet utan också en skyldighet och ett ansvar''

 
Jag hoppas verkligen att alla som är över 18 röstar idag, och jag hoppas ni röstar rätt. 
Tänk på att det handlar om Sverige och andra människor, inte bara att lägga en gul/blå/vit lapp i ett kvert som två personer sen tar emot och lägger i en låda. 
Jag tycker ju personligen att som 18 åring är man för ung för att rösta, jag tycker man ska höja till 20 år. 
Jag tycker att man ska ha gått ut skolan, fått känna på livet som arbetssökande, gå på en jobbintervju, betala skatt osv. Det finns ju många som har jobb i gymnasiet också men själva känslan att man inte får 1050 kronor på kontot varje månad utan att man faktiskt måste göra någonting. 
Gå och rösta!
Upp