louisekihlgren!

Kategori: DIY

- medicine jar

 

Fick en bukett med jättefina rosor på min födelsedag för två veckor sedan och det är bara tre som fortfarande lever. Tyckte att min Laura vas blev lite för stor för bara tre styckna så jag tog en av mina medicinflaskor och gjorde om den till en liten vas, supergulligt.

Mina medicinflaskor kommer från lagerhaus så de är inte lika fina som vintage men de duger på min fina stringhylla. Jag hittade dem inte på hemsidan så jag kan tyvärr inte länka, vet inte om dom är slut annars kanske de finns i butik.

- DIY Påskpynt och pyssel

Eftersom jag julpysslade kände jag att jag var tvungen att påskpyssla lite. För några veckorsen köpte jag två påskägg på Noll54 som jag tänkte att jag skulle göra något med och så här blev det.
Jag använde mig av:
Vita småstenar, glasbox, ljus, ägg x2, gem, tång och genomskinlig tejp. (tråden klippte jag av från det lilla ägget)
 
Jag började med att böja det lilla gemet till ett hjärta och det var inte helt lätt men jag fick till det tillslut. Efter det klippte jag av snöret på det lilla ägget och så tejpade jag fast det med hjärtat på ljuset. Inte så svårare än så var det och till sist handlade det mest om att hitta plats för allt i boxen. 
 
Upp