louisekihlgren!

Kategori: PARTY

POLISEN ÄR HÄR, ALLA SKA UT!

Igår hade jag förfest med Linda Filippa och Emelie innan vi drog till norrstrand på fest hos en gammal kompis. Det var kul fram till polisen kom så vi fick dra till Linda på efterfest.

Medina @Tempel

 
Det var så sjukt kul att få se Medina på Tempel igår. Eftersom jag länge varit ett litet smygfan och för att dom livar upp och ger så mycket energi var det grymt. Kvällen slutade inte riktigt som tänkt men sånt är livet!

2013, välkommen!

Min nyårskväll kunde inte ha blivit bättre, jag var omringad av alla jag tycker bäst om! 
Det började hemma hos filippa med en middag med fina tjejer, vid 10 började allt folk komma och på 12 slager stod jag vid älven och tittade på raketer, kramade och önskade gott nytt med mina vänner och sen fick jag även en nyårskyss av min fina!
 
2012 har vart det absolut bästa året, rättare sagt party-året. Jag har haft så himla kul med mitt gäng det här året och även lärt känna nya människor.

Du slösade bort din sista chans!

Haha lol jag orkar inte vända bilderna...
 
Igår var det ju som sagt förfest at my place, jag hade super kul med mina godingar. Vid halv 12 drog vi in till Tempel, dansade träffade folk och hade trevligt. 
 
Vaknade halv 1 idag och jag har bara legat i sängen hela dagen, hade tänkt att dra till stan men vädret var så tråkigt så jag förblev i sängen. Nu har jag sminkat mig och ska snart klä på mig och ikväll blir de myspys med Filippa och Lisa.
 
Kyss och smek på er!

PARTY!

1. förar i bussen 2. jag och älsklingen 3. Nichole är taggad 4. Lisa börjar se suddigt.
5. Mycket annolunda men god shot 6. fixar sminket på bussen 7. favoriter 8. godmorgon

Fredagkväll!

Hade laddat upp för en myskväll med Linda och Filippa men då ringer Frida och ber oss komma på fest hos henne. Vi mötte upp Charlotte och sen åkte vi till frida, tjejerna som var där va lite nya men sen kom de killar som jag kände. Men de var en väldigt skön kväll med dom människorna och jag kom inte hem fören 3 typ. Idag blir sängen min vän och ikväll ska jag träffa Charlotte.