louisekihlgren!

Kategori: TATTOO

- infinity friendship

Igår var det exakt ett år sedan jag satte mig i stolen på Exclusive Tattoo med charlotte och tatuerade in symbolen som står för vår vänskap. Jag har inte ångrat mig en enda sekund att jag gjorde det. Jag har fått höra ett den är mainstream och det kan ju folk få tycka men för mig betyder den här tatueringen väldigt mycket. Många som hörde att vi skulle göra den sa ''men tänk om ni inte är vänner om 10 år, vad kommer ni göra då?''. Detta är väl ett standard svar men jag VET att vi kommer vara vänner för alltid. Jag vill inte leva utan denna knasboll och hon betyder verkligen allt för mig. 

- tattoo

 
Här sitter jag en tråkig söndag och planerar min nästa tatutering. Jag har sedan jag var cirka 15 år velat göra den här tatueringen sen jag såg Brooke Hogan göra den i deras tvprogram. Det är noter/g-klav bakom örat, men jag kan inte helt bestämma mig vad jag vill ha. Först ville jag ha en not, sen en g-klav sen både-och & nu är jag helt kär i treble clef tattoo (tror jag den kallas, det är iallafall den som är med på de tre bilderna ovan på första raden). Alltså ett hjärta som är gjord av en g-klav och en f-klav/basklav. Vet inte hur jag som bäst kan beskriva men jag hittade en bra kommentar på internet ''It just means you love music. In case you didn't know, the heart is made up of a treble and bass clef: two of the main staffs used by musicians when reading music.'' 
 
Annars tycker jag att bilden längst ner till vänster är så fin. åååh beslutsångest har jag iallafall så det heter duga. Vill så gärna tatuera mig snart igen!!

- vi två kommer alltid bestå!

 
För lite mer än en månadsen satte jag mig i stolen på Exclusive Tattoo och tatuerade den symbol som står för vår eviga vänskap. 
Folk som ser och hör detta tycker säkert att vi är lite dumma i huvudet men detta är något både jag och charlotte ville ha så vi bestämde att vi skulle göra det tillsammans. Har inte ångrat en sekund att jag gjorde den, jag är verkligen supernöjd. 
Hon är ju inte bara min bästa vän denna tösen, hon är som jag brukar säga, my twin sister, my partner in crime and my soulmate. 

- the girl with the dragon tattoo

 
Idag är ingen vanlig dag för idag har jag tatuerat mig. Jag och Charlotte har gjort en kompistatuering och jag är sååå nöjd och sååå glad att jag förlora tatuerings oskulden med min twin sister!! Det kommer bild men vi vill ta en tillsammans först.
Upp